×

Perpunime fotosh te anetareve.

· 162 · 3470

Perpunime fotosh te anetareve.

· 162 · 3470

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
ne: 10-10-2012, 18:10:10
Kerkoj leje, nese mundem te perpunoj fotografi te anetareve dhe t'i vendos ketu.
Shpresoj administratori ta shikoje kerkesen time dhe te me thote.

Rrespekte

Kontinenti
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#1 ne: 10-10-2012, 19:27:19
Bebi  - klikoje -
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#2 ne: 11-10-2012, 12:27:30
Bebi  - klikoje -

shume e bukur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#3 ne: 11-10-2012, 20:33:01
Ax1
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#4 ne: 12-10-2012, 20:52:37
Aa 2x
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#5 ne: 12-10-2012, 21:25:56
A3x
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#6 ne: 12-10-2012, 21:43:57
4ax
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#7 ne: 12-10-2012, 22:26:01
Axx5
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#8 ne: 12-10-2012, 22:28:32
Teme e bukur kjo e "fotove te anetareve".
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#9 ne: 12-10-2012, 22:35:05
Ashtu eshte, ta mbeshtes mendimin.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#10 ne: 12-10-2012, 23:12:01
vallai asnji nga keta anetaret sme duken te njoft
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#11 ne: 12-10-2012, 23:22:20
kto qekan .....call me back me duket
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#12 ne: 12-10-2012, 23:27:50
ncuq jane "wish you were here"  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#13 ne: 12-10-2012, 23:30:24
ose join me to hell
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#14 ne: 13-10-2012, 00:06:21
vallai asnji nga keta anetaret sme duken te njoft
Ato qe kam gjet tek portali....ato kam vu. A eshte ky  portali ?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#15 ne: 14-10-2012, 10:05:25
Amarda
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#16 ne: 14-10-2012, 10:06:42
Amarda x
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#17 ne: 14-10-2012, 12:34:12
Arbenita x
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#18 ne: 14-10-2012, 15:02:35
Ezana x
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#19 ne: 14-10-2012, 15:03:35
Ezana x1
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#20 ne: 14-10-2012, 15:06:44
Ezana x2
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#21 ne: 14-10-2012, 15:07:35
Ezana x3
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#22 ne: 14-10-2012, 15:08:40
Ezana x4
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#23 ne: 14-10-2012, 15:09:33
Ezana x5
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#24 ne: 14-10-2012, 15:09:50
piktor?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super