×

Perpunime fotosh te anetareve.

Perpunime fotosh te anetareve.

· 162 · 4611

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#50 ne: 23-10-2012, 22:21:01
Ti  meriton me shume se foto, dhe mendoj se kjo eshte nje gje e tille.
(S'po ta gjej foton, se e di une se cfar do bej.)

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#51 ne: 23-10-2012, 22:22:40
Adia

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#52 ne: 23-10-2012, 22:52:33
Loab

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#53 ne: 25-10-2012, 00:22:29
Lizi

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#54 ne: 25-10-2012, 00:58:59
Elisabet

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#55 ne: 25-10-2012, 23:30:33
Elisabet x1

 • Postime: 1283
Pasion
#56 ne: 26-10-2012, 00:13:07
Kontinent ti ku je? :)

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#57 ne: 26-10-2012, 14:09:10
Kontinent ti ku je? :)

Detyra ime eshte me ju, dhe jo me veten.
Pastaj femrat jane bukuria vete e jo meshkujt.

Pasion, hidhe...hidhe nje foto se ti do keshe perpunim te vecante.

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer
endrrimtare
#58 ne: 26-10-2012, 14:11:26
Kontinenti dua edhe une foto. Po e dua me foton reale ahahahaa. Ku mund te te gjej? :D

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#59 ne: 26-10-2012, 17:20:29
Kontinenti dua edhe une foto. Po e dua me foton reale ahahahaa. Ku mund te te gjej? :D
Enderrimtare, ty do te ta bej foton ...enderr fare...por....hidhe ...hidhe, ku e ke ?

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#60 ne: 26-10-2012, 22:05:04
Oregesa

 • Postime: 1283
Pasion
#61 ne: 26-10-2012, 22:07:18
Detyra ime eshte me ju, dhe jo me veten.
Pastaj femrat jane bukuria vete e jo meshkujt.

Pasion, hidhe...hidhe nje foto se ti do keshe perpunim te vecante.
Po friken ku ta coj? :(

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#62 ne: 26-10-2012, 22:22:17
E ce do ? Ajo vetem te prish pune. Mbylle ne ndonje vend, ne ndonje skute.
Pastaj, ty t'i bejme fotot dhe nuk i vendosim ketu.

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#63 ne: 26-10-2012, 22:34:34
Ardita

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#64 ne: 26-10-2012, 22:47:17
DC

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#65 ne: 26-10-2012, 23:11:03
En

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#66 ne: 27-10-2012, 17:29:45
Adia 1x

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#67 ne: 27-10-2012, 18:01:27
Suzan

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#68 ne: 27-10-2012, 23:26:39
Ardita 1x

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#69 ne: 28-10-2012, 21:08:39
Enderrimtare
Enderrimtare x1 - te klikohet.

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#70 ne: 28-10-2012, 21:21:25
Pasion xy

Pasion x - te klikohet.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#71 ne: 28-10-2012, 22:40:34
Dua dhe une Kontinent :D

 • Postime: 1283
Pasion
#72 ne: 28-10-2012, 23:08:31
Dua dhe une Kontinent :D
Po Kontinent nje foto te Miss ketu se na hengri kureshtja :D

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#73 ne: 28-10-2012, 23:22:08
Po Kontinent nje foto te Miss ketu se na hengri kureshtja :D

E futa nje mik per te shmangur mos-marrjen parasysh te kerkeses :D

 • Postime: 1283
Pasion
#74 ne: 28-10-2012, 23:29:07
E futa nje mik per te shmangur mos-marrjen parasysh te kerkeses :D
Kontinenti eshte miku im,edhe kerkesen time se hedh poshte :P :D