×

Perpunime fotosh te anetareve.

Perpunime fotosh te anetareve.

· 162 · 4610

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#75 ne: 29-10-2012, 00:07:07
Po ku e ka ....se nuk po ia gjej.... ?
Tek profili rezulton  i/e fshehur .

 • Postime: 1283
Pasion
#76 ne: 29-10-2012, 00:14:14
Po ku e ka ....se nuk po ia gjej.... ?
Tek profili rezulton  i/e fshehur .
Hahahaha :D

Me mire qe se nxjerr ne profil,sepse diku do krijoje plasaritje ne zemra djemsh ;)

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#77 ne: 29-10-2012, 00:17:33
Kontinenti eshte miku im,edhe kerkesen time se hedh poshte :P :D
Kurren e kurres.

 • Postime: 1283
Pasion
#78 ne: 29-10-2012, 00:18:57

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#79 ne: 29-10-2012, 00:20:50
Miss...
Misss x1 -  te klikohet.

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#80 ne: 29-10-2012, 00:22:09
Pasion, Missi, po fle tani, por do i bej nje foto te fshehte, (po ma dergoi) dhe do ia coj me email.

 • Postime: 1283
Pasion
#81 ne: 29-10-2012, 00:25:28
Pasion, Missi, po fle tani, por do i bej nje foto te fshehte, (po ma dergoi) dhe do ia coj me email.
Miss nuk fle :)

Miss eshte e pagjume me boten e saj qe exploron c'do levizje ne natyre,edhe veren c'do grimce qe meriton vemendje.

Miss je ketu??

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#82 ne: 29-10-2012, 00:27:57
Miss nuk fle :)

Miss eshte e pagjume me boten e saj qe exploron c'do levizje ne natyre,edhe veren c'do grimce qe meriton vemendje.

Miss je ketu??

Pasioni me zgjoi me telefon  :D

Kontinent shume faleminderit, te lumshin duart  :)

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#83 ne: 29-10-2012, 00:28:17
Hahahaha :D

Me mire qe se nxjerr ne profil,sepse diku do krijoje plasaritje ne zemra djemsh ;)
Hahahahahaha....qenka zemer madhe Misssi.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#84 ne: 29-10-2012, 00:29:06
Pasion, Missi, po fle tani, por do i bej nje foto te fshehte, (po ma dergoi) dhe do ia coj me email.

Do ta dergoj, ama t'ma qendisesh ee? :D

 • Postime: 1283
Pasion
#85 ne: 29-10-2012, 00:30:32
Hahahahahaha....qenka zemer madhe Misssi.
Boten do te thuash? :)

Te garantoj ;)

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#86 ne: 29-10-2012, 00:31:04
Ku do te te coj, ne Egjypt, Paris, Rome, Indi ....fol...ku ?
Apo ne te gjitha keto.
Apo ne boten e enderrave ?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#87 ne: 29-10-2012, 00:31:56
Boten do te thuash? :)

Te garantoj ;)
:-[  :perqafim

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#88 ne: 29-10-2012, 00:33:24
Ku do te te coj, ne Egjypt, Paris, Rome, Indi ....fol...ku ?
Apo ne te gjitha keto.
Apo ne boten e enderrave ?

Ne boten time me ler. Kjo do te te mundoje pak se duhet t'me kuptosh boten  :-[
 :D

 • Postime: 1283
Pasion
#89 ne: 29-10-2012, 00:36:48
Ku do te te coj, ne Egjypt, Paris, Rome, Indi ....fol...ku ?
Apo ne te gjitha keto.
Apo ne boten e enderrave ?
Po i kerkon shans? :D
Te te ndihmoj pak miku im :P

I ka shkel ato vende,edhe madje e akujt e Antarktides nuk i bejne pershtypje ti shkele,sepse arrin ta shohe veten sikur eshte mbledhur ne pellushin e ngrohte prej lekure edhe shikon bardhesine :)

Rete ne kaltersi te qiellit ia ben dot dysheme?

Ika o te pagjume ika,sepse ta bera temen corap.

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#90 ne: 29-10-2012, 00:41:51
Miss + Pasion
Te klikohet.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#91 ne: 29-10-2012, 00:43:16
Hahaha, Pasion tani e bere konfuz Kontinentin :D
Eshte gati me thene qe se bej dot se paska pune :P

Ato rete ne qiell me intrigokan ne fakt  hmmmmm:

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#92 ne: 29-10-2012, 00:44:32
Po i kerkon shans?
Jo!
 Ajo ka mike Pasionin, gjithashtu ka pasion fotografine dhe une dua ta ndihmoj ne pasionin e saj.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#93 ne: 29-10-2012, 00:44:57
Miss + Pasion
Te klikohet.

Uaaa, sa e lezecme. Si gjarper  :D

Thanks again  :)

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#94 ne: 29-10-2012, 00:45:29
Hahaha, Pasion tani e bere konfuz Kontinentin :D
Eshte gati me thene qe se bej dot se paska pune :P

Ato rete ne qiell me intrigokan ne fakt  hmmmmm:
Edhe rete i bejme.

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#95 ne: 29-10-2012, 00:46:03
Uaaa, sa e lezecme. Si gjarper  :D

Thanks again  :)
Nuk gjete ndonje krahasim tjeter...hahahahaha .
Psh; si vale deti.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#96 ne: 29-10-2012, 00:48:53
Nuk gjete ndonje krahasim tjeter...hahahahaha .
Psh; si vale deti.
Hahaha, ishte mendimi pare qe me erdhi kshu natyrshem  :D
Ehu vale thote ky  :P

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#97 ne: 29-10-2012, 00:59:55
...

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#98 ne: 29-10-2012, 15:25:39
Arta

 • Postime: 163
 • Gjinia: Mashkull
Kontinenti
#99 ne: 29-10-2012, 15:35:33
Ina 3x