×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 31-12-2013, 08:50:42 »

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 31-12-2013, 08:50:18 »Tonight its party time....even im not barbie girl :P
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 31-12-2013, 08:49:44 »

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 27-12-2013, 09:20:51 »

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 27-12-2013, 09:08:13 »

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 27-12-2013, 09:05:51 »

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 20-12-2013, 11:11:59 »hahahahha
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 20-12-2013, 11:06:47 »
Ti dedikohesh atyre qe na dashurojne eshte si tu mbushesh barkun te pangopurve dhe vete te vdesesh nga uria.
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 19-12-2013, 14:51:55 »

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 19-12-2013, 14:50:52 »