×

Video me guida e keshilla praktike

· 7 · 98

Video me guida e keshilla praktike

· 7 · 98

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 26-03-2019, 18:16:03
Videoklipe me guida e keshilla praktike.
 
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#1 ne: 26-03-2019, 18:20:04
Unë kam plotë vetëm të tregojnë çfarë duan. Të testuara.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 22189
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 26-03-2019, 18:21:00
Thjeshte vendosi ato qe ke.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1061
 • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#3 ne: 26-03-2019, 18:22:19
Nje qe me ka ndihmuar kohet e fundit
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#4 ne: 27-03-2019, 08:48:15
Te gjithe juve qe ju pengon Update ne Windows 10, beni sic e ben ky ne video dhe do jeni rahat. Une per vete e kam bere dhe jam i kenaqur!

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#5 ne: 27-03-2019, 08:52:21
Kush ka Android Telefon dhe do te transferoje te dhena nga nje Tel tek tjetri, eshte Clonit app. Shikoni video eshte shume leht per ta perdorur.

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 3108
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#6 ne: 27-03-2019, 09:05:48
Une e perdor shume VPN dhe e kam bezsdi te instaloje ne PC ose Laptop Programe , por perdore kete Hola VPN per Firefox.

 • M'pelqe
  Kot fare
  Super