LiveJournal - Mediat Sociale

×
Hyrja
Profili

LiveJournal

LiveJournal

· 1 · 235

  • Postime: 21592

ne: 21-03-2020, 15:38:59
 LiveJournal eshte gjyshi i blogjeve dhe rrjeteve sociale. Ka pesuar renie te forte globale, por qekur eshte blere nga nje firme ruse vazhdon te kete nje baze te forte perdoruesish ne Rusi.

Temat e fundit