×

Shqiptare interesante ne Twitter

Shqiptare interesante ne Twitter

· 4 · 64

  • Postime: 21103
InfoZ
ne: 21-03-2020, 15:41:53
Twitter eshte nje platforme qe nuk ka aq perdorim nga shqiptaret, krahasuar ne Facebook apo Instagram. Por duke qene se eshte nje rrjet me pak i perdorur ka dhe te mirat e tij. Ndersa ne FB apo IG ndjekesit jane njerez te njohur, familjare apo kolege, ne Twitter mund te kesh cdokend dhe anonimiteti i lejon njerezit qe te shprehen shume me lirshem dhe pa vetecensurim. Ja disa profile qe mendoj se jane interesante:

  • Postime: 21103
InfoZ
#1 ne: 21-03-2020, 15:42:59
https://twitter.com/tequilisa
Isë Vetullgrismja
@tequilisa

un jam goca tap qe mban njerzit tap.
https://twitter.com/lageerfeld
Lagerfeld
@lageerfeld

https://twitter.com/alberkamyyy
j
@alberkamyyy

https://twitter.com/lediaSulaj
ItBeLikeThatSometim es
@lediaSulaj
since you’re checking my profile ..ig@ledia___sulaj

https://twitter.com/JonAnadolli

Young Mind Fuck
@JonAnadolli
Soul with mad steez |ㄣ⃒ |

https://twitter.com/maromorina

codeine
@maromorina
leo leo leo leo Leo

https://twitter.com/andavokshi1
andavokshi
@andavokshi1
access to my energy is a privilege.

https://twitter.com/jcolesno1
qika e jcole
@jcolesno1
I dont ever have to make sense cause im cute

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 30-03-2020, 17:14:19
Endri Fuga (@endrifuga): https://twitter.com/endrifuga

  • Postime: 26403
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 30-03-2020, 17:15:06
 Ditmir Bushati (@ditmirbushati): https://twitter.com/ditmirbushati
 

Banesa tipike shqiptare e kohes se komunizmit

Nisur nga M A XRubrika Shtepia ime

Postimi i fundit 05-06-2020, 12:44:43
nga M A X
Sa para do të humbin këngëtarët shqiptarë këtë verë

Nisur nga InfoZRubrika VIP

Postimi i fundit 01-06-2020, 22:29:08
nga InfoZ
Studim mbi lajmet e rreme në mediat shqiptare

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 01-06-2020, 20:50:50
nga InfoZ
aktoret e filmave shqiptare

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:47:15
nga InfoZ
filma shqiptare

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 21-05-2020, 01:44:35
nga InfoZ