Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 30-03-2020, 17:15:06 »

 Ditmir Bushati (@ditmirbushati): https://twitter.com/ditmirbushati
Postuar nga: M A X
« ne: 30-03-2020, 17:14:19 »

Endri Fuga (@endrifuga): https://twitter.com/endrifuga
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 15:42:59 »

https://twitter.com/tequilisa
Isë Vetullgrismja
@tequilisa

un jam goca tap qe mban njerzit tap.
https://twitter.com/lageerfeld
Lagerfeld
@lageerfeld

https://twitter.com/alberkamyyy
j
@alberkamyyy

https://twitter.com/lediaSulaj
ItBeLikeThatSometim es
@lediaSulaj
since you’re checking my profile ..ig@ledia___sulaj

https://twitter.com/JonAnadolli

Young Mind Fuck
@JonAnadolli
Soul with mad steez |ㄣ⃒ |

https://twitter.com/maromorina

codeine
@maromorina
leo leo leo leo Leo

https://twitter.com/andavokshi1
andavokshi
@andavokshi1
access to my energy is a privilege.

https://twitter.com/jcolesno1
qika e jcole
@jcolesno1
I dont ever have to make sense cause im cute
Postuar nga: 12:51
« ne: 21-03-2020, 15:41:53 »

Twitter eshte nje platforme qe nuk ka aq perdorim nga shqiptaret, krahasuar ne Facebook apo Instagram. Por duke qene se eshte nje rrjet me pak i perdorur ka dhe te mirat e tij. Ndersa ne FB apo IG ndjekesit jane njerez te njohur, familjare apo kolege, ne Twitter mund te kesh cdokend dhe anonimiteti i lejon njerezit qe te shprehen shume me lirshem dhe pa vetecensurim. Ja disa profile qe mendoj se jane interesante: