×

VK - VKontakte

VK - VKontakte

· 1 · 69

  • Postime: 21111
InfoZ
ne: 21-03-2020, 15:23:37
VK i quatur dhe Facebook i Rusise. Vk ka gati 100 milione perdorues, eshte rrjeti social numer 1 ne Rusi e eshte teper i perdorur ne te gjitha shtetet e ish Bashkimit Sovjetik.