×

  • Postime: 21103
InfoZ
ne: 21-03-2020, 15:14:40
WeChat eshte nje superaplikacionet mobile ne Kine qe perdor gjithandej dhe ne shume fusha te jetes. WeChat eshte edhe mesenxher normal. E perdor njeri ketu?