WeChat - Mediat Sociale

×
Hyrja
Profili

WeChat

WeChat

· 1 · 239

  • Postime: 21592

ne: 21-03-2020, 15:14:40
WeChat eshte nje superaplikacionet mobile ne Kine qe perdor gjithandej dhe ne shume fusha te jetes. WeChat eshte edhe mesenxher normal. E perdor njeri ketu?

Temat e fundit