×
Hyrja
Profili

Mediat, gazetat dhe gazetaret

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:03:11
Lajmet e fundit minut pas minute

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit minut pas minute sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjeri...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:01:21
Lajmet e fundit nga Shqiperia

Mediat Shqiptare

Teme per mediat online shqiptare me lajmet e fundit nga Shqiperia. Kjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit nga Shqiperia sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per...

TREGU-I-TELEVIZIONEVE-Shqiptare 19.jpg

Pergjigje nga: erlehta, Lajmet
Gazetat sot ne Shqiperi


InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:47:43
Thanas Nano

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me gazetarin Thanas Nano sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te ...InfoZ
ne: 20-05-2020, 22:44:31
Telegrafi

Mediat Shqiptare

 

InfoZ
ne: 20-05-2020, 21:01:22
Revista "who"

Mediat Shqiptare

 

InfoZ
ne: 20-05-2020, 20:59:22
Kosovarja

Mediat Shqiptare

 InfoZ
ne: 20-05-2020, 19:46:39
Jeta Osh Qef lajmet e fundit

Mediat Shqiptare

JOQ apo Jeta Osh Qef eshte nje nga mediat me kontraverse ne boten e mediave shqip. JOQ eshte nje portal online me nje prezence te forte ne mediat sociale, duke pasur nder profilet me me shume ndjekes ne Instagram dhe Facebook. Faktikisht kjo media ka nisur si nje Facebook Page dhe me kalimin e k...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 18:07:54
Gazeta Mapo

Mediat Shqiptare

Gazeta Mapo eshte nje media shqiptare qe i ka vene vetes synimin te ndikoje në debatin dhe veprimtarinë e aktorëve shoqëror përmes përthyerjes së ngjarjeve dhe fenomeneve me interes publik. 


InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:32:57
Gazeta Celsi

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazeten Celesi sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shprehu...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:31:59
Parashikimi i motit

Mediat Shqiptare

Parashikimi i motit ne shqip per Shqiperine, Kosoven, Maqedonine, Ballkanin dhe BotenKjo teme ne lidhje me Parashikimin e Motit sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar nd...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:31:04
indeksonline

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me indeksonline sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shprehur ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:13:36
Lajme nga Shqiperia

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajme nga Shqiperia sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te sh...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:11:16
Lajmet e Kosoves

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajmet e Kosoves sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpre...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:10:04
Balkanweb mobile

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Balkanweb mobile sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpre...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:09:35
Lajmet ne Maqedoni

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajmet ne Maqedoni sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shp...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:08:37
Gazetat shqiptare ne internet

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazetat shqiptare ne internet sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e s...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 17:04:08
Shtypi sportiv

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me shtypin sportiv sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:55:06
Balkanweb lajmet e fundit

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit ne Balkanweb sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e su...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:53:11
Gazeta Koha Ditore

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me gazeten shqiptarene Kosove Koha Ditore sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per kes...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:44:24
Gazeta sporti ekspres

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazeten Sportive Sporti Ekspress sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:43:04
Top channel.tv live

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Top Channel.tv live sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:36:55
Gazetat e Sotme

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazetat e Sotme shqiptare sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugje...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:36:23
Noa Lajme

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit shqip ne NOA - News of Albania sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje;...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:34:43
News 24 lajme

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Te rejat nga news 24 TV lajme sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e s...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:33:17
Kosova Lajme

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Media shqip me lajme nga Kosova sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:32:37
Shekulli online lajmet e fundit

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit ne Gazeten Shekulli sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshil...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:31:58
RTK Lajme

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Lajme shqip nga RTK TV Lajm sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sug...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:30:29
Gazetat kosovare

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazetat kosovare online ne gjuhen shqipe sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per k...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:29:54
Gazeta panorama plus

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazeten Panorama Plus sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:23:40
Gazeta Lapsi

Mediat Shqiptare

Portali informativ shqiptar lapsi.alLajme shqip ne gazeten online www.lapsi.alMund te vizitoni dhe temen ne lidhje me median shqiptare Lapsi.al

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:22:45
Gazeta Tema

Mediat Shqiptare

Te Gazeta dhe Portali Tema.al do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:22:11
Gazeta Express Lajme

Mediat Shqiptare

Te Gazeta Express Shqip do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:21:40
Gazeta Kosova Sot

Mediat Shqiptare

Te Gazeta Kosova Sot do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit, n...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:20:41
Shkabaj

Mediat Shqiptare

Te Portali me lajme shqip Shkabaj.net do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 3...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:13:32
Ora News Live

Mediat Shqiptare

Te Ora News Live do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit, ndrys...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:11:45
Kosova Sot

Mediat Shqiptare

Kosova Sot - Lajme dhe informacione ne gjuhen shqipeTe Kosova Sot do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas m...

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board