Mediat Shqiptare - 2

×
Hyrja
Profili

Mediat shqiptare, gazetat dhe gazetaret. Cdo gje ne lidhje me fushen e mediave ne Shqiperi e Kosove.

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:11:06

Media shqiptare ne gjuhen italiane

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me mediat shqiptare ne italisht sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e su...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:10:42

Media shqiptare ne gjuhen gjermane

Mediat Shqiptare

Media shqiptare ne gjermanisht / DeutschKjo teme ne lidhje me Media shqiptare ne gjuhen gjermane sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyet...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:10:14

Media shqiptare ne gjuhen greke

Mediat Shqiptare

Media shqiptare ne greqishtKjo teme ne lidhje me Media shqiptare ne gjuhen greke sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marr...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:09:49

Media shqiptare ne gjuhen angleze

Mediat Shqiptare

Mediat shqiptare me lajme e informacione ne english dhe Portale shqiptare ne anglishtKjo teme ne lidhje me Mediat shqiptare ne gjuhen angleze sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e bi...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:08:22

Gazetat me te mira nga Kosova

Mediat Shqiptare

Kush jane gazetat me te mira nga Kosova?Kjo teme ne lidhje me Gazetat me te mira nga Kosova sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:07:51

Gazetat me te mira

Mediat Shqiptare

Kush jane gazetat me te mira shqiptare nga Shqiperia?Kjo teme ne lidhje me gazetat me te mira shqiptare sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te be...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:06:19

Shqip TV

Mediat Shqiptare

Faqe shqiptare me TV Shqip - Albanian TV online & StreamingKjo teme ne lidhje me TV Shqip Online sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyet...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:05:40

Top Channel Albania

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me TV Shqiptar Top Channel Albania sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:04:47

Lajmet e fundit nga Bota

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Mediat me Lajmet e fundit nga Bota sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshill...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:04:22

Lajmet e fundit nga Presheva

Mediat Shqiptare

Mediat shqip me Lajmet e fundit nga Presheva, Medvegja dhe BujanociKjo teme ne lidhje me Mediat Shqiptare ne Luginen e Presheves sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:03:48

Lajmet e fundit nga Mali i Zi

Mediat Shqiptare

Mediat shqiptare me Lajmet e fundit nga Mali i ZiKjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit nga Mali i Zi dhe shqiptaret e atjeshemsherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te k...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:03:13

Lajmet e fundit nga Maqedonia Veriore

Mediat Shqiptare

Mediat shqiptare me Lajmet e fundit nga Maqedonia VerioreKjo teme ne lidhje me Lajmet e fundit nga Maqedonia Veriore sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndih...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:00:32

Gazeta Blic

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazeta Blic sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te s...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 16:00:07

Shtypi Shqiptar

Mediat Shqiptare

 

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:59:35

Top Channel Live

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Transmetimet Live te TCH sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjer...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:58:46

Gazeta Online

Mediat Shqiptare

Kjo teme ne lidhje me Gazetat Shqiptare Online sherben si vend diskutime dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere komente, diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjer...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:56:37

Gazeta Shqip

Mediat Shqiptare

Te Gazeta Shqip Online do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit,...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:55:54

Gazeta Sot

Mediat Shqiptare

Te Gazeta Sot do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit, ndryshe ...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:55:16

Lajme Shqip

Mediat Shqiptare

 

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:54:43

Gazetat Shqiptare

Mediat Shqiptare

Te Gazetat Shqiptare Online do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:53:59

Telegrafi online

Mediat Shqiptare

Te Telegrafi.com do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit, ndrys...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:53:23

Gazeta Ekspres

Mediat Shqiptare

Te Gazeta Ekspres do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute dhe 24 ne 7 dite dhe 365 dite ne vit, ndry...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:52:26

Bota Sot

Mediat Shqiptare

 

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:51:58

Top Channel

Mediat Shqiptare

 

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:51:26

Lajmet e fundit

Mediat Shqiptare

Te mediat dhe portalet shqiptare online me Lajmet e fundit do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka bere te mundur qe mediat sot te kene informacion te fresket minute pas minute d...

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:50:53

Gazeta Dita

Mediat Shqiptare

Gjithcka rreth Gazeta Dita gazeta dita 27100

InfoZ
ne: 19-03-2020, 15:50:26

Gazeta Panorama

Mediat Shqiptare

Gazeta Panorama eshte nje nga gazetat me serioze dhe me te balancuara qe gjenden sot ne tregun shqiptar te mediave. Te Gazeta Panorama do te gjeni lajmet e fundit dhe informacione me te reja ne forme artikujsh te shkruar te plotesuar dhe pasuruar me fotografi apo dhe videoklipe. Interneti ka ber...

M A X
ne: 21-07-2011, 17:06:35

Gazetat më me influencë

Mediat Shqiptare

[html]
http-equiv="content-type">style="border-collapse: separate; color: rg...