Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Alban
« ne: 08-07-2023, 08:56:28 »

 

Sipas një studimi të publikuar së fundi nga Qendra Open Data Albania pjesa dërrmuese e 14 bizneseve mediatike televizive më të fuqizuara janë në pronësi të 5 familjeve, si dhe në bashkëpronësi të 27 individëve me lidhje të ngushta familjare. Po si ndodhi që arritëm deri ketu. Ç’pazare u luajtën mes pushtetit politik dhe pronarëve mediatikë./lapsi.al Andi Bushati
https://fb.watch/lEMx5dyWv_/