×

Mendime te thella - Kendi i filozofeve

Thënie të mençura

Nisur nga kart hadasht  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 5 6 ... 51 » · 1271 · 132943

Kendveshtrime.....

Nisur nga Ωμέγα  | Postimi i fundit nga flutur    « 1 2 3 » · 62 · 10486

Pushteti i algoritmeve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 1 · 70

Ambicia - Ambiciozet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 46

Nostalgjia dhe Aromat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 32

Koncepti i races

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 26

Epoka e narcisistëve

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 323

Xhelozia në Miqësi

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 31 · 1218

Pse i duam thashethemet?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 » · 36 · 1011

A duhet patur frikë nga vdekja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 7 · 1223

Çështë bukuria a e brendshme?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 1269

Shenjat e fundit të botës apo...?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 8 · 1928

"Jam homoseksual" nga Fatos Lubonja

Nisur nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 3 » · 55 · 7414

Fantazia: Si ndikon te ne

Nisur nga +ERELA+  | Postimi i fundit nga erlehta    · 5 · 1091

Nga hekurudhat, deri te Facebook

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ness uno    · 4 · 721

Njeriu dhe kufinjte e tij

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga ness uno    · 1 · 456

Njerëzit me dy fytyra

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 3 4 » · 77 · 11059

Sheh syri apo truri?!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Grens(Wiliams)    · 15 · 1390

Të Falesh Veten.

Nisur nga Elegance  | Postimi i fundit nga Mishel...............    · 10 · 1545

Paraja blen lumturinë!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 » · 39 · 2086

Cili do ishte amaneti juaj i fundit ?

Nisur nga Kisss  | Postimi i fundit nga Pasion    « 1 2 3 » · 51 · 1542

Si të lexoni shenjat e dorës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 419

Si ta bësh lumturinë zakon jete

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 1145

Shoqëria perfekte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 7 · 745

Magjia e zezë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    « 1 2 » · 45 · 2652

Njerezit jane jashtetokesore?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ciarli    · 6 · 1383

Te qenurit humanitar

Nisur nga Morea  | Postimi i fundit nga Mishel...............    « 1 2 » · 31 · 4008

Sa e nderoni gjuhen

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 22 · 3696

Makineria që nuk të lë të vdesësh

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 4 · 270

Forca e vullnetit

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 339