×

"Jam homoseksual" nga Fatos Lubonja

Vizitor · 56 · 7433

"Jam homoseksual" nga Fatos Lubonja

Vizitor · 56 · 7433

  • Postime: 566
  • Gjinia: Mashkull
ciarli
#50 ne: 25-08-2013, 12:58:02
Natyra si zoti me i larte, ka ligjet dhe traditat e saj. Homoseksualizmi eshte shtremberim, semundje qe nuk zgjidhet me protesta por me edukim dhe 'ilace' sociale.
Kurse kultura e aparences ne ambjente ciltra eshte vet rrezatim i smaltit te karakterit njerezor te kalitur dhe stervitur dhe e perforcon ate.

  • Postime: 12738
Mishel...............
#51 ne: 26-08-2013, 07:49:48
WTF

  • Postime: 12325
  • Gjinia: Femer
Shej
#52 ne: 26-08-2013, 12:38:22
Homoseksualiteti nuk ka sherim ciarli, eshte gjenetike.

  • Postime: 287
CentauR.
#53 ne: 27-08-2013, 11:48:20
Pse ka gen homo ?

  • Postime: 12325
  • Gjinia: Femer
Shej
#54 ne: 27-08-2013, 11:50:14
gen i trashegushem jo por ndonje anomali me kromozomet edhe ka :d

  • Postime: 566
  • Gjinia: Mashkull
ciarli
#55 ne: 27-12-2013, 17:20:12
homoseksi, apo kontra ndjesia seksuale, eshte edhe genetike, por si nje kamzhikosje sklleverish pas gabimeve ne jete-punen e tyre, nuk vjen kurre natyrale