×

Mendime te thella - Kendi i filozofeve

Ndodh që truri të mashtron

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 409

Sëmundjet e ndryshme

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 777

Enigma e Ajnshtajnit

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga Hollow    · 12 · 4462

Miti i "shokut Lovecraft"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 328

Ana magjike e njeriut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 626

Gjestet që flasin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 363

Mbrojtja e Ambientit

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 8 · 15414

Sistemi i te mesuarit

Nisur nga goon  | Postimi i fundit nga thjesht    · 1 · 1436

Rruga që të çon drejt suksesit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1391

Ç`ËSHTË POLITIKA?

Nisur nga AbdylHabib  | Postimi i fundit nga varisa    · 8 · 3421

Nënë Tereza dhe Z.SALI BERISHA

Nisur nga ωιη∂σω ιη тнє ѕкιєѕ  | Postimi i fundit nga Berni    · 7 · 1026

Kufijtë e arsyes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 605

Cfarë besonin paraardhësit tanë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 733

Fuqia e sendeve të mallkuara

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 347

A egziston e keqja?!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 635

Xhindet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 811

Pyetje të mëdhaja

Nisur nga Altruisti  | Postimi i fundit nga CentauR.    « 1 2 3 4 » · 97 · 14095

Nëndheu, atdheu ynë i ardhshëm

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 570

Jemi te NJEJTE

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 7 · 1435

Organizimi i Jetes

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga i huaj    · 5 · 1269

Maskat qe mbajme

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Shej    · 9 · 810

Mekati i vetem dhe me i madh

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga vullkani    « 1 2 » · 34 · 2206

Milionerë me lista

Nisur nga TATU  | Postimi i fundit nga dreamm    · 2 · 890

E ardhmja e shqisave

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 1081

Filozofi kallëzimtar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 460

Llojet e personaliteteve

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Zara    · 1 · 646

Të debatosh me injorantin....

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga endrrimtare    « 1 2 » · 42 · 4166

Njihe trupin tend!!!

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga sandrina    · 3 · 1256

Fjalet, afirmimet pozitive.

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 1341

E shkruar apo Rastesi

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 10 · 949

Utopia-Nje bote ideale

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 18 · 2633