×

Mendime te thella - Kendi i filozofeve

Llojet e personaliteteve

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Zara    · 1 · 654

Të debatosh me injorantin....

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga endrrimtare    « 1 2 » · 42 · 4172

Njihe trupin tend!!!

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga sandrina    · 3 · 1260

Fjalet, afirmimet pozitive.

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 0 · 1344

E shkruar apo Rastesi

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 10 · 954

Utopia-Nje bote ideale

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 18 · 2637

Si thoni Ju?

Nisur nga hasata  | Postimi i fundit nga * AηesSa *    · 4 · 532

Jeta a mbaron mbas vdekjes? Apo ka akoma?

Nisur nga vullkani  | Postimi i fundit nga Boreas    « 1 2 3 » · 65 · 3849

Prej sot jam nje tjeter njeri

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga Zara    · 0 · 447

Pedofili apo Priftofili!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 560

Vetmia

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 2286

Ironia e jetes

Nisur nga Zara  | Postimi i fundit nga vullkani    · 10 · 1133

Çfarë ndodh pas vdekjes…

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1182

A ekzistojnë vërtet vampirët?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Hollow    · 2 · 1334

Personaliteti dhe Karakteri

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga girl89    · 10 · 6740

Të dish të dëgjosh

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga vullkani    · 2 · 583

Ligji dhe Morali.

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 3624

Numri 666, simboli i së keqes

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga c3q(citrikju)    · 19 · 1955

Iluminizmi.......

Nisur nga chekevara  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 4062

Rreth perdorimit te temes se rraces

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 6 · 1554

FRANCIS BEKON

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 950

Nikola Makiaveli

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2816

ERASMUSI DHE LUTERI

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 430

C'mendim keni per KANUNIN e dikurshem?

Nisur nga Misss  | Postimi i fundit nga Dorinnnnna    « 1 2 » · 37 · 3718

Jetimet "psikologjik" !

Nisur nga i huaj  | Postimi i fundit nga i huaj    · 0 · 571

Demokracia......

Nisur nga chekevara  | Postimi i fundit nga Shej    · 19 · 5702

Qellimi i jetes tende?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 » · 67 · 4878

XHELOZIA

Nisur nga lady208  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 591

PATRIOT APO NACIONALIST

Nisur nga miku  | Postimi i fundit nga h75    « 1 2 » · 31 · 3848

Qosja Kunder Kadarese.

Nisur nga Anesti  | Postimi i fundit nga duka65    · 13 · 1416

Pema dhe djaloshi..!

Nisur nga i huaj  | Postimi i fundit nga Kalipso    · 4 · 649

Fati ynë krijohet nga vetë ne.

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 911

Skënderbeu ende mbi kalë

Nisur nga argonaut  | Postimi i fundit nga miku    · 2 · 1216

Përse jemi këta që jemi?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 793