×

Mendime te thella - Kendi i filozofeve

C`kuptim ka fjala " Sexy"?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga Fehzi    « 1 2 3 » · 64 · 10162

etika(morali)

Nisur nga Edrejta  | Postimi i fundit nga erresiraa    · 2 · 2232

A do mund të jemi të përjetshëm?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 13 · 1012

Toka pas zhdukjes se njeriut

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Konjaku    · 5 · 1380

Idealizmi dhe ideologjija

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 1472

Cfare Eshte per Ty, Integriteti?!

Nisur nga Elegance  | Postimi i fundit nga Anesti    · 7 · 3313

Ç‘është jeta?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga titi10    · 2 · 963

Falja dhe Drejtesia

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ibraim    · 14 · 1892

Greket

Nisur nga kolaqi  | Postimi i fundit nga Anesti    · 1 · 800

Liria..

Nisur nga guest8255  | Postimi i fundit nga Emira    · 8 · 1787

Ata që ia japin fitoren Zotit !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 1121

Krijoi feja shtetin apo shteti fene?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga blueboy77    « 1 2 3 4 5 6 » · 126 · 11462

Ti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 695

FJALËT DHE (PA) RËNDËSIA E TYRE

Nisur nga Adnan Abrashi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 743

Historia, a mund te korigjohet ajo?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga albnobody    « 1 2 » · 26 · 3381

KONCEPTI I DASHURISË SË VËRTETË

Nisur nga Adnan Abrashi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1679

SI TA SHERONI VETVETEN?!

Nisur nga adnan abarshi  | Postimi i fundit nga IZ    · 1 · 802

Feja dhe nacionalizmi !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 848

Vdekja e idealizmit

Nisur nga Ωμέγα  | Postimi i fundit nga onyx    · 22 · 3684

"Molla e ndaluar"

Nisur nga kengaime  | Postimi i fundit nga Lizi    · 23 · 3059

Patriotizmi.

Nisur nga Vogelushja Korcare  | Postimi i fundit nga labiku    · 8 · 3603

Aresyeja!

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga charm    « 1 2 » · 29 · 4872

Pluralizmi politik?

Nisur nga albnobody  | Postimi i fundit nga chekevara    · 3 · 2834