×

Mendime te thella - Kendi i filozofeve

Seksi dhe paqja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 346

Më pëlqen, s’më pëlqen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 411

Lutja e shkrimtarit

Nisur nga cafuné  | Postimi i fundit nga cafuné    · 0 · 402

Arroganca

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Pasion    · 15 · 1005

Terapia shëruese e 7 notave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 324

Meditimi të bën më të zgjuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Lorisa L    · 5 · 1759

PSIKOZA E FUNDIT TE BOTES

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga albgenius    · 8 · 527

Shtrëngimi i dorës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga whitesnake    · 3 · 352

Çfarë është besëtytnia?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 202

Seksi dhe Pushteti

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 525

Bota në vitin 2050

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga TATU    · 7 · 758

Ligesia - E keqja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    · 2 · 479

Miq "të gjallë aq sa duhet"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 265

Cfarë është virgjëria?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 312

Retro mania

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 263

Hawking: “Filozofia ka vdekur”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 183

Vetmia, epidemia e shekullit XXI

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 206

Paraja që sjell botën vërdallë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 226

Përse nuk qajnë japonezët?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga h75    · 5 · 625

Lulja e jetës, gjeneza e Universit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 523

Në kërkim të të përtejmes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 202

Në vitin 2045 arrihet pavdekshmëria

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Nore    · 11 · 730

Mashtrimi i madh i astrologjisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga DiniL    · 4 · 1089

Ta lindësh, po apo jo

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga dreamm    · 3 · 1239

Sekreti i Madh i Jetes

Nisur nga Alb4nian  | Postimi i fundit nga Hollow    · 1 · 2086

Jam në ëndërr, apo zgjuar?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 841