×

Magjia e zezë

· 46 · 2627

Magjia e zezë

· 46 · 2627

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#25 ne: 21-02-2013, 15:34:13
E SHEMTUAR

femer Gerto qeka per ty lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#26 ne: 21-02-2013, 15:35:06


kjo qeka si shpella e nje femre kur e viziton gjarpri i nje mashkulli lool
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#27 ne: 21-02-2013, 15:35:55
lol

Dmth qeka femer kjo Tomas Hardi? LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#28 ne: 21-02-2013, 15:37:11
tomas paska shtresa
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#29 ne: 21-02-2013, 15:38:23
tomas paska shtresa

Shume shtresa te trasha.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#30 ne: 21-02-2013, 15:40:19
tani me beni icik magji mua si te zhdukem nga zyra pa me pa njeri
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#31 ne: 21-02-2013, 15:41:37
Magji gur i humb hiqe Shejtanen pa nji gjurm.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#32 ne: 21-02-2013, 15:43:10
fffffshhhhhhhhhhhhh hhhhh pau pau ika une :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#33 ne: 21-02-2013, 15:44:02
Hajde pau pau :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#34 ne: 21-02-2013, 15:44:05
bye lali dhe me mend ne koke...po te kaloi vdekja afer thuji ik se po te pret Tomas Hard
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#35 ne: 21-02-2013, 15:47:06
shpirti lundron nuk e ke pare te DUDUSHI testin e jeteve te mepareshme?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#36 ne: 21-02-2013, 15:48:26
dudushi me duket si vdekja dora vete, nuk shof emisione horror une
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#37 ne: 21-02-2013, 15:51:25
Me dudushin e ke te kapme jeten pertej e knej..
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#38 ne: 21-02-2013, 15:52:55
sna ze gjumi ca te bej ,ja tani ju kam ju
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#39 ne: 21-02-2013, 15:57:53
me jete te na kesh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#40 ne: 21-02-2013, 16:05:32
edhe 100
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#41 ne: 21-02-2013, 16:11:28
jo jo mos me mallko tashi
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#42 ne: 21-02-2013, 16:12:29
jo mi te dhash shnet pastaj sa t'dush vet
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#43 ne: 21-02-2013, 16:25:41
as shnet mos me thuj
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#44 ne: 21-02-2013, 17:01:42
me fal, men per her tjeter
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#45 ne: 26-08-2013, 18:56:11
Magjia e zeze eshte nje miniature e rrezes se zeze qe leshon zoti i vertete ai afrikan, qe akoma nuk ka arritur te mesyje ne brenda Greqise se engjejve rebele, apo le ta quajme Troje meqe eshte shume i fuqishem dhe shkaterrues i madh. Por zoti edhe pse Bosi me i madh ka edhe shume shoke, si Hipnotizuesi, Medituesi, Krijuesi i iluzioneve etj... njeri nga ata eshte edhe engjelli i magjise se zeze. Perralla e zotit eshte e ditur, arrijne ta vrasin dhe debojne abiseve si gjithmone, por deri kur do vuajme nga semundjet dhe nga magjite e zeza, kur dihet qe bota pa zotin dhe skanjocet e tij ka vetem grip dhe gjume si te keqe te saj.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super