×

Paraja blen lumturinë!

· 40 · 2029

Paraja blen lumturinë!

· 40 · 2029

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#25 ne: 12-10-2013, 18:42:00
mua me kane thene prinderit se me para mund te blesh edhe dr edhe qumesht dallendysheje
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#26 ne: 14-10-2013, 00:02:50
Po tjeter?
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#27 ne: 14-10-2013, 18:07:02
edhe femrat si puna jote, me buse te kuqe dhe goje erotike....Vendos ndonje foto tjeter sepse ma ngrehe mishel
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#28 ne: 14-10-2013, 21:03:01
Femrat si une jane free of charge ,por veshtire ti kesh
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#29 ne: 14-10-2013, 21:34:44
Paraje blen krevatin por jo gjumin..
Paraja blen trupin por jo shpirtin
Paraja blen doktorin por jo shendetin...si rrjedhim paraja blen gjithshka materiale..asgje shpirterore..pra kurre se blen lumturine...gjithmo ne nese njerezit nuk e gjejne ate te gjerat materiale..
oo sa u zgjata. :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#30 ne: 15-10-2013, 12:34:39
He se copy paste bere
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#31 ne: 15-10-2013, 20:54:28
ato shprehjet e para po..
konkluzioni made by me  :P
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#32 ne: 15-10-2013, 23:13:16
Pertova me e lexu deri ne fund ne fakt

Po besoj do kesh nxjerre nai konkluzion ultra
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#33 ne: 16-10-2013, 19:56:56
Paraje blen krevatin por jo gjumin..
Paraja blen trupin por jo shpirtin
Paraja blen doktorin por jo shendetin...si rrjedhim paraja blen gjithshka materiale..asgje shpirterore..pra kurre se blen lumturine...gjithmo ne nese njerezit nuk e gjejne ate te gjerat materiale..
oo sa u zgjata. :D

dhe pike  :D

Super  :perqafim
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#34 ne: 22-10-2013, 10:08:56
E blen e cte blere madje,
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#35 ne: 22-10-2013, 16:32:58
me para mund te blesh cdokend
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#36 ne: 22-10-2013, 19:12:42
me para mund te blesh cdokend
Sic duket e paske provuar..je shitur..apo blere ? :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#37 ne: 22-10-2013, 19:55:41
me para mund te blesh cdokend

Por jo lumturine. Jo jeten!
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#38 ne: 22-10-2013, 21:22:15
une nuk jam shitur sepse nuk jam shitur dot, flutur
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#39 ne: 22-10-2013, 22:38:04
Mall stok
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super