×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Mishel...............
« ne: 24-12-2013, 13:39:42 »

Ka njerëz që jetojnë për buzëqeshjen tënde.. dhe ka nga ata që do të skuqen kur të kuptojnë që nuk ia kanë dalë dot ta shuajnë atë.

| Roberto Benigni
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 24-12-2013, 13:39:31 »
Postuar nga: dreamm
« ne: 24-12-2013, 13:33:16 »

"Mund te besh sikur, mund te shtiresh, por dicka qe ka mbaruar nuk kthehet." (Chuck Palahniuk)
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 06-12-2013, 17:03:16 »

Postuar nga: Shej
« ne: 05-12-2013, 22:32:16 »

Ka njerëz që jetojnë për buzëqeshjen tënde.. dhe ka nga ata që do të skuqen kur të kuptojnë që nuk ia kanë dalë dot ta shuajnë atë.

| Roberto Benigni
Postuar nga: flutur
« ne: 02-12-2013, 19:34:42 »

"Po te qe se Zoti kishte dashur qe njeriu te zbrapsej, do te kishte krijuar nje sy prapa kokes. Le te shohim kurdohere nga ana e agimit, nga ana e celjese, e lindjes. Krisja e drurit te vjeter eshte nje thirrje qe i drejtohet drurit te ri" *
Viktor Hygo
Postuar nga: ness uno
« ne: 02-12-2013, 18:36:33 »

Postuar nga: Kisss
« ne: 02-12-2013, 10:05:03 »

"Si u shpik feja ? Feja u shpik kur mashtruesi i pari ne toke u takua me budallain e pare ne toke." ---Mark Twain... :D
Postuar nga: ness uno
« ne: 01-12-2013, 19:22:23 »

Postuar nga: ness uno
« ne: 30-11-2013, 19:06:53 »