×

Xhelozia në Miqësi

· 32 · 1167

Xhelozia në Miqësi

· 32 · 1167

 • Postime: 260
Monique
#25 ne: 25-03-2019, 22:01:06
Tipi atje ku eshte ska tre ore qe eshte cu...se e bone arush lol
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 7271
 • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#26 ne: 26-03-2019, 18:05:04
Yt llafazanka, keshtu eshte kur keni kaq kohe pa u marre me thashetheme dhe tani po na percellojne veshet nga llafet tuaja. LOL
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 260
Monique
#27 ne: 26-03-2019, 18:47:43
She she ..e o mja mja
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#28 ne: 26-03-2019, 19:08:59
Kjo Monique e ka llapen naaaaa 😂😂
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 260
Monique
#29 ne: 26-03-2019, 19:09:32
Shttttt maje mrena ate gjuhen tate erlehta se do bej ankese lol
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6664
 • Gjinia: Femer
erlehta
#30 ne: 26-03-2019, 19:09:58
Hihihihihihihi
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#31 ne: 07-04-2019, 10:49:53
Jooo asihere....:P
 • M'pelqe x 1
  Kot fare
  Super