×
Hyrja
Profili

Tema të Ndryshme

M A X
ne: 02-02-2020, 20:28:20
Si të mbani në mend atë që lexoni

Mix

 

M A X
ne: 11-01-2020, 12:02:10
Lajme dhe fakte interesante

Mix

Lajme, fakte dhe ngjarje interesante per t'u lexuar.

dasma koronavirus.jpg
Pergjigje nga: erlehta, steriotipi B, Gjumashi
Pyetje-Përgjigje

FB_IMG_1595077768903.jpg


InfoZ
ne: 24-06-2020, 23:05:58
Në Fier ndodh çudia, cjapi bën qumësht

Mix

Një dukuri e rrallë është konstatuar në Fier, ku është zbuluar një cjap që bën qumësht. Prej vitesh siguron të ardhura nga qumështi i dhive, por nuk e kishte menduar kurre se do t’i duhej të milte edhe cjapin e tufës. Shqetësimi se cjapi ishte sëmurë u zëvëndësua nga tronditja dhe habia për Frederik Vlashin nga Bishanaka e Fier

86256.jpg
Screenshot_20200213-164535.jpg
InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:45:24
Sa kushton nje implant?

Mix

Kjo teme ne lidhje me koston e implanteve sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene info e lajme, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te sh...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:44:16
Shume urime per lindjen e vajzes

Mix

Kjo teme ne lidhje me kur kekohen urime per lindje vajze sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime;...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:43:55
Dedikim per lindjen e vajzes

Mix

Kjo teme ne lidhje me dedikime per lindjen e vajzes sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per ...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:43:32
Barcaleta te shkurta

Mix

Kjo teme ne lidhje me Barcaleta te shkurta sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpreh...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:43:16
Vjersha per deshmoret e liris

Mix

Kjo teme ne lidhje me Vjersha per deshmoret e lirise sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:43:00
Kerkoj pune ne new york

Mix

Kjo teme ne lidhje me ato rastet kur dikush kerkon pune ne New York City, USA sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per ...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:42:25
Dialekti shkodran

Mix

Kjo teme ne lidhje me dialektin e Shkodres sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpreh...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:42:00
Deklarata dashurie

Mix

Kjo teme ne lidhje me deklaratat e dashurise sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpr...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:41:44
Poezi per Skenderbeun forumi shqiptar

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Poezi per skenderbeun sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per ...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:41:10
Emri me i bukur per vajza

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me emrat shqiptar por dhe te huaj per vajza sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshill...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:40:55
Urimet per lindjen e vajzes

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me urime per lindje vajze sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, apo fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:40:36
Emra per binjak djem

Mix

Kjo teme e hapur per ata qe kerkojne emra per binjak djem sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; pe...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:40:17
Emra vendesh ilire

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me emra vendesh ilire sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpr...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:39:58
Poezi per mesuesin per 7 marsin

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Poezi per mesuesin per 7 marsin sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:39:41
Fjalet e qiririt - analize letrare

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me analizat letrare per "Fjalet e qiririt" te Naim Frasherit sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:39:18
Fjalet e qiririt - Naim frasheri

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me poezine Fjalete e Qiririt te poetit tone te madh Naim Frasheri, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre per...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:38:50
Fjale qe fillojne me shkronjen A

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me fjale qe fillojne me shkronjen A sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerim...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:38:31
Program per bar restorant

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me programe kompjuteri apo aplikacione per bar-restorante sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; p...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:37:57
Perrallat e Andersenit ne shqip

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me perrallat e Andersenit ne shqip sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:37:26
Muzika e kultivuar shqiptare

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me muziken e kultivuar shqiptare sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; ...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:37:05
SMS per te dashurin e zemres

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me SMF per te dashurin e zemres sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; p...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:36:42
Barcaleta gazmore per femije

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barcaleta gazmore per femije sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; p...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:36:26
SMS dashurie per naten e mire

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me SMS dashurie per naten e mire sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; ...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:36:07
Mentor Petrela CV

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Mentor Petrelan sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shprehu...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:35:48
Ogyst Konti

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Ogyst Kontin sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shprehur s...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:35:26
Qumesht pana ne anglisht

Mix

Qumeshti pana ne anglisht quhet "whipped cream"******Kjo teme e hapur ka te beje me fjalet anglisht ne lidhje me kuzhinen dhe gatimin sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihm...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:35:06
Poezi per te dashurin ne mengjes

Mix

Kjo teme e hapur eshte per ata qe kerkojne poezi per te dashurin ne mengjes dhe sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per ke...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:34:48
Fjale me shkronjen th

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me fjalet qe fillojne apo permbajne shkronjen th sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshil...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:34:25
Shprehje ironike

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me shprehje ironike te ndryshme, si psh per shoqerine, per meshkujt dhe per cdo rast tjeter sipas nevojes, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihm...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:34:08
Parandalimi i shtatzanis

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me parandalimin e shtatzanise sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:33:50
Barcaleta per te qeshur me lot

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barcaleta gazmore per te qeshur me lot, qofshin keto per te rritur, banale, apo me kafshe sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:33:34
Despotati i Artes

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me shtetin mesjetar te quajtur Despotati i Artes, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshi...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:33:18
Barcaleta per te qeshur per femije

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Barcaleta per te qeshur per femije sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjer...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:33:00
Lojra me aviona

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Lojra me aviona per femije dhe te rritur sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e ...

InfoZ
ne: 21-05-2020, 01:32:37
Barcaleta me te futme

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barcaleta me te futme, qofshin keto gazmore, per femrat apo me pulle te kuqe sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per...

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board