×
Hyrja
Profili

Tema të Ndryshme

InfoZ
21-05-2020, 01:11:49
Chat me vajza

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chat shqip me vajza shqiptare nga Shqiperia, Kosova, Maqedona dhe Diaspora, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per ...

InfoZ
21-05-2020, 01:11:31
Chat me gra

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chate shqiptare per njohje me gra nga Shqiperia, Kosova e Diaspora, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre...

InfoZ
21-05-2020, 01:11:03
Shpirti chat

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chatin shqiptar Shpirti chat sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; p...

InfoZ
21-05-2020, 01:10:37
Chat shqip ne Gjermani

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chate shqip per shqiptare qe jetojnene Gjermani sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per kesh...

InfoZ
21-05-2020, 01:10:05
Chat me kamer

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chate shqip me kamera sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te s...

InfoZ
21-05-2020, 01:04:44
Harta gjeografike e Shqiperise

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me harten gjeografike te Republikes se Shqiperise sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshi...


Screenshot_20200309-140035.jpg
Namaste pershendetje.jpg
faqet e mbyllura ermal mamaqi filmat pirateri.jpg
hqdefault (1).jpg


policia-rrugore-shqiptare shqiperi.jpg
M A X
10-04-2020, 10:37:57
Ku dhe si aplikohet për vizë gjermane

Mix

Ku dhe si aplikohet për vizë gjermaneMe qëllim që të hyjnë dhe qëndrojnë në Gjermani, të huajt duhet të zotërojnë leje në formën e lejes së qëndrimit. Në bazë të aktit të imigracionit, ekzistojnë vetëm dy lloje lejesh qëndrimi: leja e perkohshme e qendrimit (e kufizuar) dhe leja e vendosjes se p...


foto-dasma shqiperi.jpg
dora dore njeriu.jpg
bebi mami emri.jpg


Coronavirus-Regierung-soll-Maskenpflicht-im-Supermarkt.jpg

InfoZ
19-03-2020, 18:10:39
Horoskopi Shqip

Mix

Sa veta prej jush ne dite hapin telefonin dhe hyjne te kerkojne per "Horoskopi shqip" ose per "Horoskopi sot", apo shkojne te portali i preferuar per te lexuar horoskopin ditor?! Shume besoj. Por cfare eshte horoskopi? Ka ndonje te vertete ne te? Qendrojne ato qe thuhen? Pergjigjen e gjeni me po...

Pergjigje nga: Gjumashi, Passion, Mishel Forever
Ciles grupmoshe i perkisni ?

February-29-leap-day.jpg
Pergjigje nga: Bigbang, elton.asllani, erlehta
E dua qytetin/fshatin tim...e dua se...


Pergjigje nga: olti, erlehta
Numra dhe simbole

Screenshot_20200222-152734.jpg

M A X
03-02-2020, 12:56:18
Ja se si ne Kine ndertohet nje spital brenda disa ditesh

Mix

Per shkak te coronavirus, per te trajtuar te infektuarit me kete semundje, ne qytetin e Wuhan, ku dhe shpertheu virusi, autoritetet vendase ndertuan nje spital te tere brenda disa ditesh. Ja ndertimi i spitalit i kapur ne video dhe i treguar ne time lapse.


kanace red bull energy dring pije energjike.jpgM A X
21-01-2020, 21:12:55
Fakte të rastësishme rreth kafshëve

Mix

Këto janë disa fakte të rastësishme rreth kafshëve 


anruf-betrug-1024x576.jpg
phl-k9-potter4l-121919___06125039420.jpg

australia-bushfires-satellite-1226-super-169 (1).jpg


8b5f7678b4bd6190125394b5eb8cba1e.jpg
  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board