×
Hyrja
Profili

Tema të Ndryshme

InfoZ
21-05-2020, 01:32:16
Sakoja fjale popullore

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me fjale dhe thenie te urta popullore te ndryshme si psh per miqesine, dijen, kohen, punen, fjalen, besen etj, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar n...

InfoZ
21-05-2020, 01:32:00
Barcaleta per femrat

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barcaletat me te fundit per te qeshur dhe gazmore per femrat sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergji...

InfoZ
21-05-2020, 01:31:35
Perandoria arabe

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Perandorite apo kalifatin arab sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime;...

InfoZ
21-05-2020, 01:31:17
Makinat me te bukura

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me makinat me te bukura qe gjenden sot ne tregun boteror, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; p...

InfoZ
21-05-2020, 01:30:59
Paranoja shqip

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Paranojen te shpjeguar shqip sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; p...

InfoZ
21-05-2020, 01:30:41
Isak Njutoni dhe molla

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me legjenden e Isak Njutonit dhe molles sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugj...

InfoZ
21-05-2020, 01:30:09
Anekdota shqiptare popullore

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me anekdota shqiptare popullore sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; p...

InfoZ
21-05-2020, 01:29:50
Allqi

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me materialin e ndertimit te quajtur Allci/Allqi sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshil...

InfoZ
21-05-2020, 01:29:36
Spartanet

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me banoret e Greqise se Lashte te rajonit te Peloponezit te quajtur Sparta, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te ...

InfoZ
21-05-2020, 01:29:19
Kek me cokollate te zeze

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me receta dhe menyra pregatitje te Kekut me cokollate te zeze sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigj...

InfoZ
21-05-2020, 01:28:55
Konjak Skenderbeu cmimi

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me konjakun Skenderbeu sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shp...

InfoZ
21-05-2020, 01:28:33
Orakulli i Dodones

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Orakullin i Dodones, qe ka qene orakulli me i rendesishem ne Greqine e lashte e me gjere, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere...

InfoZ
21-05-2020, 01:28:11
Proteinat per palester

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me proteinat per palester sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te ...

InfoZ
21-05-2020, 01:27:54
www rtklive com sq livestream

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me RTKLive ne shqip LiveStream sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; pe...

InfoZ
21-05-2020, 01:27:30
Martesa e shqiptareve me serb

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me fenomenin e marteses se femrave shqiptare me meshkuj serb sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje...

InfoZ
21-05-2020, 01:27:13
Barbarkor

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barbarkor sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shprehur shqe...

InfoZ
21-05-2020, 01:26:51
GoFundMe Shqiperi

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me platformen per mbledhje fondesh dhe dhuratash financiare GoFundMe dhe funksionimin e saj ne Shqiperi sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, ...

InfoZ
21-05-2020, 01:26:37
Arbereshet e Zares

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me minoritetin e lashte shqiptar ne Zare te Kroacise sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per ke...

InfoZ
21-05-2020, 01:26:11
Albatros Rexhaj poezi

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Albatros Rexhajn dhe krijimtarine e tij artistike sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per ke...

InfoZ
21-05-2020, 01:25:53
Thenie per hipokritet

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me thenie te ndryshme per njerezit me dy fytyra, hipokritet, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje...

InfoZ
21-05-2020, 01:25:37
Inxhili

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Inxhilin, librin e shenjte qe te krishteret vete e quajne Ungjilli, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre...

InfoZ
21-05-2020, 01:25:20
Barcaleta ne anglisht

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barcaleta ne anglisht sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te s...

InfoZ
21-05-2020, 01:25:05
Tave Peshku shkodrane

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Taven e peshkut te gatuar sipas menyres shkodrane sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per ke...

InfoZ
21-05-2020, 01:24:47
Thenie te bukura per femrat

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me thenie dhe fjale te bukura e te urta per grate, vajzat dhe gjinine femerore ne pergjigjesi, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te be...

InfoZ
21-05-2020, 01:24:32
Romane shqip per te lexuar

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me romane ne gjuhen shqipe qe duhen lexuar domosdoshmerisht sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje;...

InfoZ
21-05-2020, 01:24:10
Makarona me brokoli

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me receta apo menyra gatimi te makaronave me broccoli sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per k...

InfoZ
21-05-2020, 01:23:45
Rakia e dellinjes

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me traditen dhe menyren e te berit dhe shijen e Rakise se Dellinjes sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pe...

InfoZ
21-05-2020, 01:23:29
Dega Psikologji lendet

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Psikologjine si dege studimi ne universitet sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla...

InfoZ
21-05-2020, 01:23:11
Barcaleta pikante

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me barcaleta pikante me spec e banale per te qeshur sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per kes...

InfoZ
21-05-2020, 01:22:50
Gjenetika shqiptare

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me gjenetiken shqiptare dhe nivelin e saj ne kuadrin boteror, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigj...

InfoZ
21-05-2020, 01:22:27
Qumesht dallendyshe

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me qumeshtin e dallendyshes sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per t...

InfoZ
21-05-2020, 01:22:09
Harta e Drenices

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me harten e Drenices legjendare te Kosoves sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e s...

InfoZ
21-05-2020, 01:21:51
Injektoret e makines

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me injektoret e makines sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te sh...

InfoZ
21-05-2020, 01:19:51
Dashuria chat

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chatin shqiptar per vajza e djem, per njohje te reja dhe per te kaluar kohen e lire, dashuria chat, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, p...

InfoZ
21-05-2020, 01:19:32
Sa planete kan unaza

Mix

Jane kater planete ne sistemin diellor qe kane unaza. Ato jane Jupiteri, Saturni, Urani, dhe Neptuni. Deri ne vitet '70 mendohej qe vetem Saturni ka unaza, por me vone u zbulua qe dhe 3 gjigandet e tjere te gazte te sistemit tone diellor po ashtu permbajne unaza, te cilat nuk jane aq madheshtore...

InfoZ
21-05-2020, 01:19:14
Dashuria chat shqip

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chat shqip Dashuria, per njohje vajza dhe djem shqiptare ne kerkim te dashurise, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e...

InfoZ
21-05-2020, 01:18:55
Xat akullore

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Chat Shqiptar Xat Akullore sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per...


InfoZ
21-05-2020, 01:16:56
Faqe per njohje

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me webfaqe, portale dhe sherbime shqiptare per njohje online mes vajzave dhe djemve, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje ...

InfoZ
21-05-2020, 01:16:33
www loqka chat net

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me www loqka chat net sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per te shpr...

InfoZ
21-05-2020, 01:15:57
Vajza shqiptare ne Amerik

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Vajzat shqiptare ne Amerike, si psh ne SHBA apo ne Kanada, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigj...

InfoZ
21-05-2020, 01:15:41
Njohje me gra te martuara

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me njohje dhe takime me gra te martuara ne kerkim te dashurise dhe aventurave, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per ...

InfoZ
21-05-2020, 01:15:25
Qat shqip

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Chate shqiptare online per njohje e takime mes vajzave e djemve nga Shqiperia, Kosova e Diaspora, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per...

InfoZ
21-05-2020, 01:15:04
Njohje sekrete

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me njohje sekret mes djemsh e vajzash shqiptare online, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per...

InfoZ
21-05-2020, 01:14:45
Djemte kerkojne djem gazeta Paloma

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me rubriken Djemte kerkojne djem ne gazeten Paloma sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per kesh...


InfoZ
21-05-2020, 01:13:48
Bisedo online

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chat shqip bisedo online sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; per t...

InfoZ
21-05-2020, 01:13:25
Dhoma chat shqiptar

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me Dhoma chati shqiptar online sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e sugjerime; pe...

InfoZ
21-05-2020, 01:13:09
Chat shqip Tirana

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me chat shqip me vajza e djem shqiptare nga Tirana sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per kesh...

InfoZ
21-05-2020, 01:12:29
Gra per lidhje sekrete

Mix

Kjo teme e hapur ne lidhje me vajza e gra shqiptare per lidhje sekrete, sherben si vend diskutimi dhe burim informacioni per te ndare, marre e dhene shkrime, fotografi e videoklipe; per te bere diskutime e biseda, per te kerkuar ndihme, per te bere pyetje e per te marre pergjigje; per keshilla e...

  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board