×

Fakte të rastësishme rreth kafshëve

Fakte të rastësishme rreth kafshëve

· 1 · 152

  • Postime: 26499
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 21-01-2020, 21:12:55
Këto janë disa fakte të rastësishme rreth kafshëve
 

1 -Balena vrasëse nuk është në fakt balenë, është një tjetër lloj delfini.

2 -Lakuriqtë e natës janë gjitarët e vetëm me krah.

3 -Po t’ia kapësh bishtin një kanguri ai s’do të mund të kërcej pasi që e përdorin bishtin për ekuilibër.

4 -Tarantulla mund të rrijë dy javë pa ushqim.

5 -Luanesha bënë 90% të gjuetisë.

6 -Aligatorët jetojnë deri në 100 vite.

7 -Një grup hutash quhen parlament!

8 -Mizat nuk kanë mushkëri.

9 -Flamengot hanë veç kur janë kokëposhtë.

10 -Hipopotamët vrapojnë më shpejt se njerëzit.
https://faktoman.com/2017/07/22/fakte-te-rastesishme-rreth-kafsheve/
 

Fakte interesante rreth Finlandës

Nisur nga M A XRubrika Gjeografia e Shteteve

Postimi i fundit 10-04-2020, 10:17:28
nga M A X
Fakte Interesante Shqip

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 19-03-2020, 11:24:43
nga M A X
Fakte Interesante ne Youtube

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 19-03-2020, 11:22:07
nga M A X
Fakte Unike

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 19-03-2020, 11:03:23
nga M A X
Fakte dhe Cudira

Nisur nga M A XRubrika Mediat Sociale

Postimi i fundit 19-03-2020, 11:01:42
nga M A X