Nga se mund te vije fundi i botes? - Mix

×
Hyrja
Profili

Nga se mund te vije fundi i botes?

Nga se mund te vije fundi i botes?

· 5 · 469

  • Postime: 611
  • Gjinia: Mashkull

ne: 13-02-2020, 19:01:01
 

Nese kjo bote merr fund, cfare mendoni mund te shkaktoje fundin e botes dhe te njerezimit?!🤔🧐

  • Postime: 7469
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 14-02-2020, 22:45:51
Filtrat qe perdorin femrat   kur hedhin foto ne Instagram...  do ishte shkaterronjese 😝😝🤣🤣

  • Postime: 1751
  • Gjinia: Femer

#2 ne: 15-02-2020, 01:00:39
Nga ëndrrat e meshkujve që rezultojnë në femra të mbushura me silikonë e botox 😂

  • Postime: 3258
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 21-02-2020, 08:56:38
Nga idiotizmi njerezore. Hargjojm shume kohe, duke vrar mendjen cfare ka jashte keti planeti, dhe harrojm cfare na ofron ky planete.

  • Postime: 1751
  • Gjinia: Femer

#4 ne: 01-06-2020, 14:46:12
 
Nese kjo bote merr fund, cfare mendoni mund te shkaktoje fundin e botes dhe te njerezimit?!🤔🧐


Besoj, syrri dhe goja e pa ngopur e qenies njerëzore.

Temat e fundit