×
Hyrja
Profili

Si eshte moti sot atje ku gjindeni?

Si eshte moti sot atje ku gjindeni?

· 5402 · 158881

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4725 ne: 09-06-2012, 12:39:45
I zymte.

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#4726 ne: 09-06-2012, 16:01:22
ahhhhh qeveri e poshter :D :P

LOL


Shume vape sot!!

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4727 ne: 10-06-2012, 12:32:13
Mire duket sot, pak fresk por te pakten shiu pushoi...
Rreth 17 grade temp. :)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#4728 ne: 10-06-2012, 23:50:05
Sa fresk qenka andej Dreamm


Ketej sot ishte 35 grade  :S

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4729 ne: 11-06-2012, 10:07:02
Shi e trafik i pafund....

 • Postime: 12743

#4730 ne: 11-06-2012, 10:24:57
yllllllll fare

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#4731 ne: 11-06-2012, 10:25:51
Lageshtire  :S

 • Postime: 12743

#4732 ne: 11-06-2012, 10:26:16
mjaft ju mi se do na sillni nai cope re knej

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4733 ne: 12-06-2012, 20:58:50
Si fillim nentori duket....:S

 • Postime: 1439
 • Gjinia: Mashkull

#4734 ne: 12-06-2012, 22:49:07
Si fillim nentori duket....:S
:)

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer

#4735 ne: 13-06-2012, 00:00:03
Per vdekje  :S

 • Postime: 12743

#4736 ne: 13-06-2012, 08:43:33
Vape shume

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4737 ne: 13-06-2012, 10:03:10
Halelujaaaaaa :D  pushoi shiu :D
Sh. Mire duket kete mengjes :)

 • Postime: 147
 • Gjinia: Femer

#4738 ne: 13-06-2012, 10:04:18
fresk

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#4739 ne: 13-06-2012, 10:05:16
Me ré. Here-here diell.

 • Postime: 12743

#4740 ne: 13-06-2012, 10:16:25
Diell per te tere

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4741 ne: 13-06-2012, 17:34:44
Grenxe duket momentalisht :)
Jo shume ngrohte, por nice :)

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#4742 ne: 14-06-2012, 22:51:43
Eshte shume nxeht, duhet te kesh kujdes kur del ne Diell!

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#4743 ne: 15-06-2012, 09:43:07
Per dreq... ^o) ^o)

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer

#4744 ne: 15-06-2012, 09:51:30
Zagushi. Pak ere dhe pak diell. :P

 • Postime: 12743

#4745 ne: 15-06-2012, 11:24:59
diell

 • Postime: 1283

#4746 ne: 15-06-2012, 14:00:39
Ora 8 e 30 shumkush ne plazh.
Une ne pune :S

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#4747 ne: 15-06-2012, 14:04:16
Per dreq... ^o) ^o)

Pse moj? :D

Mire eshte, diell dhe po fryn era :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#4748 ne: 21-06-2012, 09:05:11
Shi e kemi deri javes tj :D

 • Postime: 12743

#4749 ne: 21-06-2012, 10:36:09

Temat e fundit