Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni? - 37 - Mix

×
Hyrja
Profili

Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?

Si eshte moti 🌤️ sot atje ku gjindeni?

· 5404 · 159176

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#900 ne: 16-12-2008, 16:33:05
..I vrenjtur dhe ftohte..gje spo bie ama..

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#901 ne: 16-12-2008, 17:12:19
thjesht ben ftohte

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#902 ne: 17-12-2008, 18:15:02
...me diell ishte sot...por ftohte...

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#903 ne: 17-12-2008, 18:52:16
shi e vetem shi

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#904 ne: 18-12-2008, 08:00:16
Tani ne mengjes duket qe do jete nje dite e ngrysur. :(

 • Postime: 7475
 • Gjinia: Mashkull

#905 ne: 18-12-2008, 08:33:17
U ca se shkelqyeri dielli. :P

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#906 ne: 18-12-2008, 12:23:35
eshte terbu dielli sot :D

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#907 ne: 18-12-2008, 12:37:48
Vrenjtur ftohte

 • Postime: 71
 • Gjinia: Femer

#908 ne: 18-12-2008, 12:40:30
E vrenjtur dhe fryne shume ere :(

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#909 ne: 19-12-2008, 07:58:15
Mesa duket shiu nuk do te pushoj gjithe diten
Po bie per qejfin e vet.

 • Postime: 1007
 • Gjinia: Femer

#910 ne: 19-12-2008, 09:31:36
Shi shi shi , na kalbi  :(

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#911 ne: 19-12-2008, 10:14:43
.. Po del dielli por prap ftohte .. :S

 • Postime: 345
 • Gjinia: Mashkull

#912 ne: 19-12-2008, 16:18:30
Per  nje  bote  katerdimensionale  timen, her  bie  bore  e her  shi...Varet  krejt  nga  frymzimi...

 • Postime: 7475
 • Gjinia: Mashkull

#913 ne: 19-12-2008, 20:55:07
lemsh para porte. :P

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#914 ne: 20-12-2008, 10:20:49
Ftohte..

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer

#915 ne: 21-12-2008, 10:25:22
..si zymte u dukerka nga dritarja  ...:)

 • Postime: 12347
 • Gjinia: Femer

#916 ne: 21-12-2008, 10:46:41
sh i bukur me diell... :)

gjes

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#917 ne: 22-12-2008, 09:49:22
Shume ftohte sot.

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer

#918 ne: 22-12-2008, 10:01:46
shume diell sot... nuk eshte aspak ftohte :)

 • Postime: 2166
 • Gjinia: Mashkull

#919 ne: 22-12-2008, 10:09:44
per momentin bukur duket ;)

 • Postime: 18280
 • Gjinia: Femer

#920 ne: 22-12-2008, 11:51:50
I vrenjtur dhe ftohte..

 • Postime: 7475
 • Gjinia: Mashkull

#921 ne: 23-12-2008, 15:33:28
Ftohte shume. :D

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#922 ne: 23-12-2008, 17:57:56
I thate dhe i ftohte.

 • Postime: 7475
 • Gjinia: Mashkull

#923 ne: 23-12-2008, 21:22:02
maja maja rripa rripa. :P

 • Postime: 998
 • Gjinia: Femer

#924 ne: 24-12-2008, 08:16:05
Sot po me duket me ftohte se cdo dite tjeter.

Temat e fundit