×

Pyetje-Përgjigje

· 20849 · 209523

Pyetje-Përgjigje

· 20849 · 209523

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#50 ne: 25-03-2009, 20:28:29
 Po ty ;)

Po ti?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#51 ne: 25-03-2009, 20:29:26
ty... :)

vodafon, Amc, eagle... ?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#52 ne: 25-03-2009, 20:31:03
Amc ;)

Mendon shpejt?

 • Postime: 907
 • Gjinia: Femer
*A.D*
#53 ne: 25-03-2009, 20:32:47
jo, gjate!

sa ore shpenzon ne net...?!

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#54 ne: 25-03-2009, 20:51:15
Varet

Dolet sot?

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#55 ne: 25-03-2009, 21:05:22
po dola

Ceshte jeta per ty?

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#56 ne: 25-03-2009, 21:17:32
ske hyre akoma?? :)

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#57 ne: 25-03-2009, 21:26:14
flluske sapuni Tito

Cila eshte kafsha me e eger?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#58 ne: 25-03-2009, 21:30:03
Luani ;)
Po me e buta?

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#59 ne: 25-03-2009, 21:33:30
ajo qe ska lindur

C'eshte budallalleku?

 • Postime: 3780
 • Gjinia: Femer
Misss
#60 ne: 25-03-2009, 21:34:37
Apsurditet
Ku i gjen keto pyetje? :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#61 ne: 25-03-2009, 21:35:57
kot ashtu mu kujtua

te bej pyetje me te thjeshta?

 • Postime: 1936
 • Gjinia: Mashkull
titi10
#62 ne: 25-03-2009, 21:44:18
pyetje me pyetese

keni gjume?

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#63 ne: 25-03-2009, 21:46:26
kam fjet nja 3 ore te mira mbasdite Tito

si e kalove diten sot?

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#64 ne: 25-03-2009, 22:19:08
hmmm pak nga te gjitha..:D

I keni inat policet? :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#65 ne: 25-03-2009, 22:24:36
kush si ka dreamm

keni marre ndonje gjobe keto kohe?

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#66 ne: 25-03-2009, 22:28:15
hahhahaha le gjoben..po me kane marre dhe makinen.. :@ :D

je e rregullt ne pagesen e gjobave? :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#67 ne: 25-03-2009, 22:48:15
i gris gjithmone

a eshte ftohte andej nga ty?

 • Postime: 206
Kalipso
#68 ne: 25-03-2009, 23:02:05
jo, se ka "ngrohje"  ;)


je me shume nerva sot?

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#69 ne: 25-03-2009, 23:17:43
jo jua nxora te tjereve

si dole ne provim?

 • Postime: 206
Kalipso
#70 ne: 25-03-2009, 23:21:33
sh.mire.

per cilin provim po pyet??

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#71 ne: 25-03-2009, 23:23:53
per ate te javes qe kaloj

dhe te tjera kete jave?

 • Postime: 206
Kalipso
#72 ne: 25-03-2009, 23:24:41
shume.


a te iki une tani?

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#73 ne: 25-03-2009, 23:40:29
joo moj.. ti tash sa erdhe..:D

keni durim ne te lexuar? :)

 • Postime: 206
Kalipso
#74 ne: 25-03-2009, 23:45:39
po

si me perfytyron?
 

Disa pyetje per faktorin nderkombetar

Nisur nga M A XRubrika Aktualiteti

Postimi i fundit 25-05-2020, 21:46:29
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per Ekonomine

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:14:09
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Fizike

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:42:08
nga M A X
Pyetje-Pergjigje ne Biologji

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:43:44
nga M A X
Pyetje-Pergjigje per te Drejten Civile

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 23-04-2020, 20:52:45
nga M A X