Femrat që kanë vithe të mëdha janë më të shëndetshme e më gazmore

· 118 · 3836

Femrat që kanë vithe të mëdha janë më të shëndetshme e më gazmore

· 118 · 3836
 • Logged
  Grens(Wiliams)
  Reply #105 on: 18-12-2013, 14:37:57
  ke fillu me perparu ne mendime...ec me kete ritem  :P

  • Gender: Female
 • Logged
  flutur
  Reply #106 on: 18-12-2013, 14:38:56
  hahahaa..cfar te bej vi nga zonat e thella  :P
 • Logged
  Grens(Wiliams)
  Reply #107 on: 18-12-2013, 14:40:56
  ska problem se nga vjen..problem ka si pershtatesh ..me kuptoveeeeee? ;)

  • Gender: Female
 • Logged
  flutur
  Reply #108 on: 18-12-2013, 14:42:48
  epo si te jet rrenja del dhe pema..po qe e eger e eger mbetet
 • Logged
  Grens(Wiliams)
  Reply #109 on: 18-12-2013, 14:43:50
  epo si te jet rrenja del dhe pema..po qe e eger e eger mbetet
  ...po per ate pune eshte zbuluar procesi i shartimit pra.. :P

  • Gender: Female
 • Logged
  flutur
  Reply #110 on: 18-12-2013, 14:46:52
  hahahaaa..sme shkoi mendja..

  • Gender: Male
 • Logged
  ciarli
  Reply #111 on: 29-12-2013, 17:24:10
  femrat me vithe te medha jane te pasura vertet, kurse koskat e nje legeni te madh tregojne per nje miter shporte shume produktive ne probabilitet cirkulativ

  • Gender: Female
 • Logged
  ßåßy ღ
  Reply #112 on: 30-12-2013, 10:19:11

  • Gender: Male
 • Logged
  ciarli
  Reply #113 on: 31-12-2013, 11:01:59
  mire qe s'bere m..tn ne forum baby
 • Logged
  Mishel...............
  Reply #114 on: 31-12-2013, 11:20:55
  sa seksi ajo tipja.....:P
 • Logged
  Grens(Wiliams)
  Reply #115 on: 06-01-2014, 23:05:47
  cfar seksi moj..do kaloje 2 muaj e nuk do me bjere mendja per seks..ku e gjeti edhe kjo Baby pika i rente mu aty tek vendi.. :S
 • Logged
  Mishel...............
  Reply #116 on: 06-01-2014, 23:45:12
  Tamam per ty e ka vene baby ate

  • Gender: Female
 • Logged
  ßåßy ღ
  Reply #117 on: 07-01-2014, 14:24:30
  Para naj 1 jave ishte gjithe diten ne lajmet angleze kjo pranaj e solla :D