×

Moda dhe Estetika

Fashion ASSA - Dyqan Online

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Dora    · 4 · 601

Lingerie nga Agent Provocateur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 2262

Moda e Tiranës në fokus

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga BVDGF    « 1 2 » · 33 · 1372

Kepucet!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    « 1 2 3 4 5 6 7 » · 174 · 38576

Depilimi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 5 · 4656

Yjet me & pa make up!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    « 1 2 » · 36 · 810

10 kg për dy javë!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 3 · 752

Veshje per mbremje!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 4 5 6 ... 15 » · 351 · 144317

Cfare mendoni se i ben femrat dhe djemte sexy

Nisur nga scarface  | Postimi i fundit nga Shej    « 1 2 3 » · 68 · 14110

Balluket, akoma në trend

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga miabel    · 3 · 537

Jeta në taka të LARTA

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga JustA    · 6 · 714

Dieta

Nisur nga capkenia korcare  | Postimi i fundit nga Shej    · 11 · 4575

Të kolme apo të dobëta?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 283

Moda e pantallonave të shkurtra

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga TATU    · 7 · 1518

100 vite modë në 100 sekonda

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 252

Çantat!!!

Nisur nga Dora  | Postimi i fundit nga Dora    « 1 2 » · 29 · 4192

Mos nisni një dietë kur...

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 237

Cizmet me thekë në modë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 3 · 371

Miranda Kerr me look natyral

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 7 · 1162

Të zgjedhësh recipetat e duhura

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 246