×

Fustane NUSESH

Fustane NUSESH

· 569 · 222532

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#200 ne: 05-11-2005, 21:04:52

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#201 ne: 05-11-2005, 21:05:59

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#202 ne: 05-11-2005, 21:08:06


 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#203 ne: 05-11-2005, 21:53:43
................... ................... .......

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#204 ne: 05-11-2005, 21:56:46
................... ................... ...

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#205 ne: 05-11-2005, 21:59:37
................... ..............

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#206 ne: 05-11-2005, 22:01:30
................... ...................

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#207 ne: 05-11-2005, 22:03:25
................... ................... .....

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#208 ne: 05-11-2005, 22:05:18
................... ..............

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#209 ne: 05-11-2005, 22:06:45
................... ................... ..

 • Postime: 1293
 • Gjinia: Femer
Bruna Isolana
#210 ne: 05-11-2005, 22:10:05
C'jane gjithe keto fustane? Pse kush po martohet? :p

Fustani qe me pelqen mua eshte ai qe ka veshur Julia Roberts ne "Run Away Bride."

Ja dhe 1 fustan nga une.

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#211 ne: 05-11-2005, 22:11:00
................... .....

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#212 ne: 05-11-2005, 22:13:22
C'jane gjithe keto fustane? Pse kush po martohet? :p

Fustani qe me pelqen mua eshte ai qe ka veshur Julia Roberts ne "Run Away Bride."

Ja dhe 1 fustan nga une.

Asnje nuk martohet po thjesht po i ve per qeif.

Po Julia ne Run away bride veshi no 4-5 fustane cili te pelqeu ty?

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#213 ne: 05-11-2005, 22:14:09
................... ...............

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#214 ne: 05-11-2005, 22:17:43
................... ...........

 • Postime: 1293
 • Gjinia: Femer
Bruna Isolana
#215 ne: 05-11-2005, 22:18:11
Asnje nuk martohet po thjesht po i ve per qeif.

Po Julia ne Run away bride veshi no 4-5 fustane cili te pelqeu ty?
Haha, i fundit fare....eshte si tipi i ketij qe kam vendosur une....I like the part when she runs away...on a horse. :) Such a Kodak moment! :D

Asnje s'po martohet? Sa keq se na ka marre malli te shohim 1 dasem shqiptare. Last time I was in an Albanian wedding was years ago...when I was in high school.

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#216 ne: 05-11-2005, 22:25:30
Haha, i fundit fare....eshte si tipi i ketij qe kam vendosur une....I like the part when she runs away...on a horse. :) Such a Kodak moment! :D

Asnje s'po martohet? Sa keq se na ka marre malli te shohim 1 dasem shqiptare. Last time I was in an Albanian wedding was years ago...when I was in high school.

Edhe mua me pelqen ai fustani.

Ja tek e ke fustanin e sai.  :D

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#217 ne: 05-11-2005, 22:26:53
................... .................

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#218 ne: 05-11-2005, 22:27:49
................... .................

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#219 ne: 05-11-2005, 22:28:53
................... ................... ......

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#220 ne: 05-11-2005, 22:29:36
................... ..............

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#221 ne: 05-11-2005, 22:30:58
................... ..............

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#222 ne: 05-11-2005, 22:32:20
................... ........

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#223 ne: 05-11-2005, 22:33:32
................... ................

 • Postime: 2279
 • Gjinia: Femer
LinaVL
#224 ne: 05-11-2005, 22:35:29
................... ...............