×

Kepuce

Kepuce

· 100 · 6479

 • Postime: 2872
 • Gjinia: Femer
Dora
ne: 30-11-2011, 11:32:24
Mua per momentin, me pelqejne shume kepucet Oxford:

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#1 ne: 30-11-2011, 17:35:17
Sa ne mode dolen keto lloj kepucesh keto 2-3 vitet e fundit. :)

 • Postime: 2872
 • Gjinia: Femer
Dora
#2 ne: 01-12-2011, 09:03:15
Prejardhjen e kane nga Irlanda - quhen ndryshe brogues.

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#3 ne: 21-02-2012, 22:50:05

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#4 ne: 21-02-2012, 22:51:48
 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#5 ne: 21-02-2012, 22:54:47


 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#6 ne: 21-02-2012, 22:56:49

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#7 ne: 21-02-2012, 22:57:20

 • Postime: 2645
 • Gjinia: Mashkull
Oqeani
#8 ne: 25-02-2012, 16:41:45
Mos me thuani se ndokush mundet me ec me keto kepuce me shume se 1 m se nuk e besoj !!   hmmmjo))   :P

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#9 ne: 25-02-2012, 17:09:11
vetem disa jo ndokush  :D :P

 • Postime: 414
 • Gjinia: Mashkull
regrets
#10 ne: 26-02-2012, 14:49:07
Keto me taka Të gjata,mpelqejne shume në raste Të vecanta :D

 • Postime: 1012
 • Gjinia: Femer
endrrimtare
#11 ne: 26-02-2012, 15:27:10


Mua keto me ngjiten. Jane super seksi!

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#12 ne: 26-02-2012, 21:27:30


Keshtu kam nje pale une, ka gati 5 vite qe u nxjerr shkumen :D dhe akoma s'duan te ja dine. :D
Cuditerisht, i kam edhe shume ne qef.

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#13 ne: 26-02-2012, 21:28:39
Mua keto me ngjiten. Jane super seksi!

Ato sandalet jane supersex-i enderr

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#14 ne: 03-03-2012, 18:10:00

 • Postime: 547
 • Gjinia: Mashkull
BVDGF
#15 ne: 05-03-2012, 13:45:20
Keshtu kam nje pale une, ka gati 5 vite qe u nxjerr shkumen :D dhe akoma s'duan te ja dine. :D
Cuditerisht, i kam edhe shume ne qef.

Une kam 3 pale keshtu po i kam prej hekuri  :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#16 ne: 06-03-2012, 13:56:18

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#17 ne: 06-03-2012, 13:59:00

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#18 ne: 11-03-2012, 15:47:13

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#19 ne: 18-03-2012, 22:52:01

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#20 ne: 18-03-2012, 22:54:25

 • Postime: 12318
 • Gjinia: Femer
Shej
#21 ne: 19-03-2012, 13:56:21

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#22 ne: 29-03-2012, 19:26:27

 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#23 ne: 29-03-2012, 19:39:06


 • Postime: 18283
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#24 ne: 29-03-2012, 19:41:16