×

Kordelet jane trendi më i preferuar i vitit 2019

Kordelet jane trendi më i preferuar i vitit 2019

· 1 · 97

  • Postime: 22905
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 11-09-2019, 13:48:13
 

Gjatë vjeshtës flokët është mirë që t’i mbajmë të shkujdesur, pa i drejtuar apo pa e tepruar me onde. Në këtë periudhë flokët kanë më shumë mundësi që të bien, prandaj mbajtja e tyre në mënyrë sa më të lirshme do ju ndihmonte shumë në mirëmbajtjen e tij. Mjafton vetëm një kordele për t’ju bërë të dukeni më stil dhe të përshtateni me trendt e fundit. Kordelet u prezantuan si fillim në koleksionin e pranverë 2019 dhe sërish do të vazhdojnë të jenë kryefjala e veshjeve edhe sezonin e vjeshtës. Më poshtë po ju tregojmë disa modele mjaft interesante të kombinuara edhe me veshjet.