×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 10-06-2019, 23:54:01 »

Postuar nga: M A X
« ne: 06-06-2019, 00:33:30 »

Eshte nje anonime ne Instagram qe po ben gati 1 milione ndjekes, me fotot e asaj artistike, ku pozon nudo ne pozicione te ndryshme te Yoga-s.
Nje dite kishte dhe ne Forbes nje artikull per kete vajzen per te cilet dihet vetem qe eshte diku nga nje vend skandinav. Krijoni vete nje ide. https://www.instagram.com/nude_yogagirl/
https://www.instagram.com/p/ByVbRr9ltgo/