×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Cfare gjuhe flasin shqiptaret?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Shej
« ne: 31-12-2013, 16:09:44 »

ballkani ka dhuruar vithe quasi hyjnore, gjithmone

ceshtja culos eshte delikate lol
Postuar nga: ciarli
« ne: 31-12-2013, 11:03:19 »

ballkani ka dhuruar vithe quasi hyjnore, gjithmone
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 01-07-2013, 19:52:02 »

mu me duken si veranda qe kom ne shpi lol
Postuar nga: Gerti1
« ne: 01-07-2013, 19:44:51 »

:) ehe
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 01-07-2013, 19:43:48 »

te duken si kanonet e osumit eee lol
Postuar nga: Gerti1
« ne: 01-07-2013, 19:41:45 »

mu me pelqe sepse dua te lundroj ne bythet e saj.
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 01-07-2013, 19:37:03 »

kurse ajo kardashiani nuk me pelqe
Postuar nga: Gerti1
« ne: 01-07-2013, 19:21:42 »

fantastike e ka, i ka kushtu gati 10 milion dollare dhe i ka von dhe siguracione nqs i ndodh gje ne ardhmen.
nuk tallem.
Postuar nga: Mishel...............
« ne: 01-07-2013, 19:14:28 »

jo re....me verte/?? ajo lale ka bythe jo shaka
Postuar nga: Gerti1
« ne: 01-07-2013, 19:13:19 »

Ajo vje nga operacioni plastik.