×

Prapanicat me te bukura vijnë nga Ballkani

· 58 · 7746

Prapanicat me te bukura vijnë nga Ballkani

· 58 · 7746
Gerti1
#50 ne: 01-07-2013, 19:21:42
fantastike e ka, i ka kushtu gati 10 milion dollare dhe i ka von dhe siguracione nqs i ndodh gje ne ardhmen.
nuk tallem.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#51 ne: 01-07-2013, 19:37:03
kurse ajo kardashiani nuk me pelqe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#52 ne: 01-07-2013, 19:41:45
mu me pelqe sepse dua te lundroj ne bythet e saj.
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#53 ne: 01-07-2013, 19:43:48
te duken si kanonet e osumit eee lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super
Gerti1
#54 ne: 01-07-2013, 19:44:51
:) ehe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#55 ne: 01-07-2013, 19:52:02
mu me duken si veranda qe kom ne shpi lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 566
 • Gjinia: Mashkull
ciarli
#56 ne: 31-12-2013, 11:03:19
ballkani ka dhuruar vithe quasi hyjnore, gjithmone
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#57 ne: 31-12-2013, 16:09:44
ballkani ka dhuruar vithe quasi hyjnore, gjithmone

ceshtja culos eshte delikate lol
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super