×

Si te zgjidhni një model flokesh qe shkon me fytyren tuaj.

Si te zgjidhni një model flokesh qe shkon me fytyren tuaj.

· 13 · 51619

 • Postime: 2214
 • Gjinia: Femer
Vogelushja Korcare
ne: 19-03-2006, 18:12:57
Besojeni apo jo, modeli i flokeve ju ndihmon për te vënë ne dukje apo për te zbehur një tipar te fytyres suaj. Me poshtë do të gjeni disa këshilla mbi modelet e flokeve qe vënë me ne pah tiparet tuaja me te veçanta: FYTYRE E RRUMBULLAKET - Nëse i mbani floket me vijë ne anë fytyra juaj do të duket me e holle dhe me e gjatë. FYTYRE E HOLLE - Kacurrelat apo volumi anash fytyres do ti jape një formë me te gjerë një fytyre te holle. HUNDE E MADHE - Floket e leshuara mbi fytyren e bëjnë më pak te dukshme hunden e madhe. TIPARE TE MPREHTA - Floket me onde ose kacurrela i japin një pamje me te bute një fytyre me molleza te theksuara. BALLE I MADH - Baluket mbi ballë ndihmojne për ti dhënë një pamje me te rregullt një fytyre me ballë të madh.

 • Postime: 2800
 • Gjinia: Femer
BabyDance
#1 ne: 21-03-2006, 06:55:21
Ja disa modele flokesh ... :)

 • Postime: 2800
 • Gjinia: Femer
BabyDance
#2 ne: 21-03-2006, 06:56:20
................... ................... ................. :D

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#3 ne: 27-05-2006, 06:37:25
Një flok I gjatë , me trajtimin e duhur ju bën të dukeni më të bukur.

Kujdesja për flokun e gjatë fillon që me lyerjen. Ngjyra që preferohet më shumë në këtë stinë është kafe me nuancat e saj si; kafe e errët, e hapur, ngjyrë çokollatë me fije "bumerak". Në modë është përdorimi I teknikës së nxjerrjeve të fijeve që dalin në formën e shiritave.
Nuk janë më në modë fijet e shumta në të gjithë kokën por fijet e theksuara në formë shiriti që në gjuhën e parukierisë quhen "Flash". Emërtimi vjen lidhur me kontrastin që krijojnë me pjesën tjetër të flokut. Nuancat e "bumerakut" kryesisht janë në ngjyrë, bezhë, platini, të kuqe, në ngjyrë të florinjtë.
Ky trajtim mund të bëhet në flokun e gjatë por edhe atë të shkurtër. Një formë e tillë floku shoqërohet me një truk të lehtë të nuancave të ngjyrës kafe. Moda e fundit e trukut janë ngjyra të afërta me ngjyrën e flokut.
Nëse moda është kafe edhe tualeti i syrit varion po në këtë kolor. Pjesa e nënposhtme e vetullës zakonisht bëhet në kolorin e errët të flokut, ndërsa lyerja e bishtit të syrit duhet të harmonizohet dhe të kombinohet me kolorin e fijeve- shirit. Buzët me kontur të lehtë floriri dhe I kuqi I buzëve në ngjyrë kafe të lehtë e shkëlqyese. Për pjesën e mollëzave të faqeve, ndryshe e quajtur pjesa " ruzh" këshillohet të përdoret krem pudër gjithnjë e kombinuar me lyerjen e buzëve dhe ngjyrën e flokut.


[attachment[/attachment]

 • Postime: 2805
 • Gjinia: Femer
Prishtinasja
#4 ne: 27-05-2006, 06:38:38
Floku I shkurtër

Një tjetër prerje praktike dhe që nuk kërkon kujdes maksimal është prerja e shkurtër e flokut, me shkallëzim të theksuar. Kolori mund të jetë në ngjyrën kafe, në nuanca të ndërthurura të kafes, në vishnje, në të zezë me nuancë vishnje ose blu. Por, zakonisht aplikohen nuancat e hapura ose të errëta të ngjyrës kafe. Një prerje praktike si për vajza të moshës së re ashtu dhe për femra që janë amatore të flokut të shkurtër. Kjo prerje përshtatet në çdo veshje dhe shoqërohet me një makiazh tepër të lehtë.

[attachment[/attachment]

 • Postime: 5949
SmiLey
#5 ne: 02-06-2006, 16:04:04
uaaaa po me ben te pres floket Prishtinase :D ky modeli i flokut te shkurter qenka fantastik, me pelqen :-[
lindita lekgegaj
#6 ne: 08-01-2009, 01:31:51
Floku I shkurtër

Një tjetër prerje praktike dhe që nuk kërkon kujdes maksimal është prerja e shkurtër e flokut, me shkallëzim të theksuar. Kolori mund të jetë në ngjyrën kafe, në nuanca të ndërthurura të kafes, në vishnje, në të zezë me nuancë vishnje ose blu. Por, zakonisht aplikohen nuancat e hapura ose të errëta të ngjyrës kafe. Një prerje praktike si për vajza të moshës së re ashtu dhe për femra që janë amatore të flokut të shkurtër. Kjo prerje përshtatet në çdo veshje dhe shoqërohet me një makiazh tepër të lehtë.

[attachment[/attachment]
:S
larga
#7 ne: 16-01-2009, 21:16:18
zeshkania
#8 ne: 17-03-2009, 11:06:28
Besojeni apo jo, modeli i flokeve ju ndihmon për te vënë ne dukje apo për te zbehur një tipar te fytyres suaj. Me poshtë do të gjeni disa këshilla mbi modelet e flokeve qe vënë me ne pah tiparet tuaja me te veçanta: FYTYRE E RRUMBULLAKET - Nëse i mbani floket me vijë ne anë fytyra juaj do të duket me e holle dhe me e gjatë. FYTYRE E HOLLE - Kacurrelat apo volumi anash fytyres do ti jape një formë me te gjerë një fytyre te holle. HUNDE E MADHE - Floket e leshuara mbi fytyren e bëjnë më pak te dukshme hunden e madhe. TIPARE TE MPREHTA - Floket me onde ose kacurrela i japin një pamje me te bute një fytyre me molleza te theksuara. BALLE I MADH - Baluket mbi ballë ndihmojne për ti dhënë një pamje me te rregullt një fytyre me ballë të madh.
brikenaa
#9 ne: 23-04-2009, 17:56:41
....................................................... :D
zhaneta
#10 ne: 20-09-2009, 21:14:36
Besojeni apo jo, modeli i flokeve ju ndihmon për te vënë ne dukje apo për te zbehur një tipar te fytyres suaj. Me poshtë do të gjeni disa këshilla mbi modelet e flokeve qe vënë me ne pah tiparet tuaja me te veçanta: FYTYRE E RRUMBULLAKET - Nëse i mbani floket me vijë ne anë fytyra juaj do të duket me e holle dhe me e gjatë. FYTYRE E HOLLE - Kacurrelat apo volumi anash fytyres do ti jape një formë me te gjerë një fytyre te holle. HUNDE E MADHE - Floket e leshuara mbi fytyren e bëjnë më pak te dukshme hunden e madhe. TIPARE TE MPREHTA - Floket me onde ose kacurrela i japin një pamje me te bute një fytyre me molleza te theksuara. BALLE I MADH - Baluket mbi ballë ndihmojne për ti dhënë një pamje me te rregullt një fytyre me ballë të madh.

 • Postime: 411
 • Gjinia: Femer
·÷±±÷·‡±: Adrenalina :±‡
#11 ne: 29-09-2010, 17:56:39
Mjafton te jete i kenaqshem per syrin tim . Pak rendesi ka forma .

 • Postime: 155
Marko
#12 ne: 15-04-2013, 15:41:09
si ti regullojm flokt nje drek