×

Veshje!

· 314 · 67262

Veshje!

· 314 · 67262

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#300 ne: 10-05-2013, 21:45:02

shume buqur...ngela me tuta shpie ..s'po na bje koha me dal per kafe
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#301 ne: 13-05-2013, 13:47:51


fustani qe kam vesh une pak a shume por i ndryshojne ngjyrat .....

kurse modelen e kam shoqe LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12325
 • Gjinia: Femer
Shej
#302 ne: 13-05-2013, 14:11:46
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#303 ne: 13-05-2013, 22:09:13


fustani qe kam vesh une pak a shume por i ndryshojne ngjyrat .....

kurse modelen e kam shoqe LOLe sheh sa bukur me rri fustani LOL
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#304 ne: 14-05-2013, 15:20:34
ku e njeh ti Tilen mi??? :D

avash ti avash se gocen e kemi top modele
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#305 ne: 14-05-2013, 16:28:27
edhe une top jam :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12738
Mishel...............
#306 ne: 15-05-2013, 07:11:09
e mi mire te fala topave :)
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 1449
 • Gjinia: Femer
flutur
#307 ne: 15-05-2013, 20:28:17
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#308 ne: 17-05-2013, 10:53:46


 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#309 ne: 17-05-2013, 10:54:12
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 12163
 • Gjinia: Femer
dreamm
#310 ne: 18-05-2013, 13:11:15
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6649
 • Gjinia: Femer
erlehta
#311 ne: 22-05-2013, 20:11:15
Ta heqin trurin  me gra.
Po vallaj ketu nuk vishet njeri kaq bukur.  Dhe ne nje here, dy here te pispillosur dhe si turma ne te shumten e rasteve
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 18288
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#312 ne: 22-05-2013, 22:45:44
Ta heqin trurin  me gra.
Po vallaj ketu nuk vishet njeri kaq bukur.  Dhe ne nje here, dy here te pispillosur dhe si turma ne te shumten e rasteve
Ti vishesh bukur :engjell:
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super

 • Postime: 6649
 • Gjinia: Femer
erlehta
#313 ne: 22-06-2013, 15:26:02
Me kete vape nuk te nevojitet asnje  gje, pervec ujit  :D
 • M'pelqe
  Kot fare
  Super