×

Ziad Nesimi - Fotomodel

Ziad Nesimi - Fotomodel

· 4 · 2155

  • Postime: 2800
  • Gjinia: Femer
BabyDance
ne: 18-02-2006, 03:11:48
Zaid Nesimi eshte me origjine nga Gostivari, por tani nje kohe te gjate jeton me familjen e tij ne Zvicer, në kantonin Thurgau. Zaidi eshte i pasionuar pas modes dhe kete pasion ai e ka ruajtur qe nga endrrat e tij te femijerise. Tani endrrat e Zaidit, me pjesmarrjen e tij ne disa sfilata te ndryshme ne Zvicer, dalengadale kane filluar edhe te behen realitet.

"Të mirresh me manikenizëm nuk është edhe punë e lehtë, sepse duhet shumë pontecial i forte, po ashtu të kyqesh në agjentura në Zvicer është vështirë, por me punë arrihen te gjitha. Ne fillim mua me kane ndihmuar kurset intenzive te modes dhe te sfilatave qe i kam ndjekur ne Zvicer. Ato mua ma kane mesuar profesionalizmin e sfilatave dhe te spektakleve te bukurise, te kuptoj boten e manekenizmit me mire dhe te impresionoje te tjeret me paraqitejet e mia, pasi moda eshte nje art qe kerkon perfeksionim." Keshtu pergjigjet Zaidi per gazetarin e Albafashion.

Zaidi deri me tani ka marr pjese ne shume spektakle te bukurise dhe sfilatave te modes. Ne MISS PEROSA 2005 Zaidi ka qene i ftuar si musafir dhe i propozuar nga juria qe t'i jape kuroren Miss Sharmit 2005 ne Zvicer. Tani ne radhe eshte spektakli i bukurise MISTER PEROSA 2006, por Zaidi ka ftesa edhe per ne Itali, Austri dhe me gjere.

Zaidi eshte nen perkujdesjen e menaxherit te shtepise se modes ne Zvicer "Mode Haus Albafashion", Valton Jakupi. Permes kesaj shtepi te modes, Zaidi ka arritur me sukses te deprtoje ne agjencionet me te njohura ne Zvicer. Tani ai eshte ka bene pergatitjet e fundit per konkurim per Mister Perosa 2006, qe do te mbahet ne Zvicer.

Huazuar nga www.albanur.net

  • Postime: 5949
SmiLey
#1 ne: 18-02-2006, 10:21:48
S'me pëlqen! Jojo:
Cun mëse normal mo, s'te le ndonjë përshtypje te veçantë (?)
Mund te jetë i gjatë... se përmasa gjë s'na keni dhënë këtu... por kështu nga aparenca s'me terheq :-[
zaid nesimi
#2 ne: 24-12-2007, 18:16:03
Zaid Nesimi është me origjinë nga Gostivari, por tani një kohe te gjatë jeton me familjen e tij ne Zvicer, në kantonin Thurgau. Zaidi është i pasionuar pas modës dhe këtë pasion ai e ka ruajtur qe nga endrrat e tij te femijerise. Tani endrrat e Zaidit, me pjesmarrjen e tij ne disa sfilata të ndryshme ne Zvicer, dalengadale kanë filluar edhe te bëhen realitet.

"Të mirresh me manikenizëm nuk është edhe punë e lehtë, sepse duhet shumë pontecial i fortë, po ashtu të kyqesh në agjentura në Zvicer është vështirë, por me punë arrihen të gjitha. Ne fillim mua me kanë ndihmuar kurset intenzive te modës dhe te sfilatave qe i kam ndjekur ne Zvicer. Ato mua ma kanë mësuar profesionalizmin e sfilatave dhe te spektakleve te bukurise, te kuptoj botën e manekenizmit me mirë dhe te impresionoje te tjerët me paraqitejet e mia, pasi moda është një art qe kërkon perfeksionim." Kështu përgjigjet Zaidi për gazetarin e Albafashion.

Zaidi deri me tani ka marr pjesë ne shumë spektakle te bukurise dhe sfilatave te modës. Ne MISS PEROSA 2005 Zaidi ka qenë i ftuar si musafir dhe i propozuar nga juria qe t'i jape kuroren Miss Sharmit 2005 ne Zvicer. Tani ne radhe është spektakli i bukurise MISTER PEROSA 2006, por Zaidi ka ftesa edhe për ne Itali, Austri dhe me gjerë.

Zaidi është nën perkujdesjen e menaxherit te shtepise se modës ne Zvicer "Mode Haus Albafashion", Valton Jakupi. Permes kësaj shtepi te modës, Zaidi ka arritur me sukses te deprtoje ne agjencionet me te njohura ne Zvicer. Tani ai është ka bene pergatitjet e fundit për konkurim për Mister Perosa 2006,dhe Miss & Mister Univers 2006 qe do të mbahet ne Zvicer.

Huazuar nga www.albanur.net

  • Postime: 7994
  • Gjinia: Femer
Lisa
#3 ne: 26-12-2007, 22:05:19
Nuk e gjej foton e tij ...na sill ndonje foto pasi te web qe ke vene se gjej......