×

Gashi - Rapper shqiptar ne Amerike

Gashi - Rapper shqiptar ne Amerike

· 2 · 845

  • Postime: 26277
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 21-10-2019, 11:29:05
 

Labinot "Larry" Gashi ka prinder kosovare, eshte i lindur ne Libi (Afrike) dhe eshte rritur ne USA, ku dhe ka korrur sukses dhe bere me emer si Rapper. Personalisht stilin e tij e pelqej shume dhe mund te them se eshte nje nga rapperat e preferuar per momentin.

  • Postime: 26277
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 18-12-2019, 13:08:26
 

Elsa Gashi (info, foto, video)

Nisur nga M A XRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 22-04-2020, 21:59:54
nga M A X
Doruntina Gashi (info, foto, video)

Nisur nga M A XRubrika Influencer

Postimi i fundit 22-04-2020, 15:17:10
nga M A X
Alsa Gashi (Lajme, info, foto, video)

Nisur nga InfoZRubrika Influencer

Postimi i fundit 22-04-2020, 15:14:43
nga M A X
Fabiona Gashi (Lajme, info, foto, video)

Nisur nga InfoZRubrika Influencer

Postimi i fundit 03-03-2020, 18:51:20
nga InfoZ
Fitore Fifi - Erza Gashi (Lajme, info, foto, video)

Nisur nga InfoZRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 03-03-2020, 17:46:24
nga InfoZ