Hitet Shqip 2019 - Muzika

×
Hyrja
Profili

Hitet Shqip 2019

Hitet Shqip 2019

· 17 · 504

 • Postime: 26692
 • Gjinia: Mashkull

ne: 23-06-2019, 09:06:54
Cilat kenge shqip sipas jush jane hite te ketij viti deri tani?

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#1 ne: 25-06-2019, 10:47:26
Komshija me pelqeu mu 😁

 • Postime: 26692
 • Gjinia: Mashkull

#2 ne: 25-06-2019, 17:31:25
Ne fakt eshte e 2018 kjo kenga. Ti e ne pare me vonese .... rreth nje vit😝

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#3 ne: 25-06-2019, 20:53:08
Epo nuk ka de hite këtë vite  :D

He thuaj icik ...se mos i ke degju ti  :P

 • Postime: 26692
 • Gjinia: Mashkull

#4 ne: 25-06-2019, 22:42:52
...se mos i ke degju ti.

 • Postime: 4261

#5 ne: 26-06-2019, 12:47:22
Hajt mo mos u zini kot, se i degjoj une dhe ju tregoj pastaj :D :D

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#6 ne: 26-06-2019, 15:29:54

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#7 ne: 26-06-2019, 15:35:43

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#8 ne: 26-06-2019, 15:37:46

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#9 ne: 26-06-2019, 15:38:10

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#10 ne: 26-06-2019, 15:39:05

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#11 ne: 26-06-2019, 15:40:01

 • Postime: 3258
 • Gjinia: Mashkull

#12 ne: 26-06-2019, 15:40:37

 • Postime: 1751
 • Gjinia: Femer

#13 ne: 26-06-2019, 15:43:34
Kjo do bëhet.

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#14 ne: 06-07-2019, 19:10:11
Marinela do behet😄

 • Postime: 7065
 • Gjinia: Femer

#15 ne: 06-07-2019, 19:11:35

 • Postime: 4261

#16 ne: 06-07-2019, 22:14:44Temat e fundit