×

Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘

Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘

· 5 · 123

  • Postime: 22687
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 19-03-2019, 18:17:19
Mozzik x Loredana 💘 ROMEO & JULIET 💘 prod. by Miksu & Macloud

  • Postime: 6729
  • Gjinia: Femer
erlehta
#1 ne: 25-03-2019, 22:22:14
Per ato kostumet qe kane veshur jarebi.
Kaloj dhe sh Valentini ti kisha ble nje bandillit 😂😂

  • Postime: 260
Monique
#2 ne: 26-03-2019, 07:47:03
Ke kohe ,ruaji per vitin qi vjen LOL

  • Postime: 6729
  • Gjinia: Femer
erlehta
#3 ne: 26-03-2019, 18:39:21
Po ja mar per pashke 😂😂

  • Postime: 6729
  • Gjinia: Femer
erlehta
#4 ne: 10-05-2019, 21:16:37
Kete Loredanen e kish arrestuar policia. Ishte akuzuar per mashtrim parash.
Pune e nderlikume 😁