Sa fitojne kengetaret nga sherbimet streaming? - Muzika

×
Hyrja
Profili

Sa fitojne kengetaret nga sherbimet streaming?

Sa fitojne kengetaret nga sherbimet streaming?

· 1 · 673

  • Postime: 26692
  • Gjinia: Mashkull

ne: 15-07-2020, 17:55:39
 

Sipas CNBC, artistët mund të fitojnë $0,006 deri në $0,0084 për një dëgjim (stream). Sipas Information in Beautiful, shifra është $0,00437/stream dhe me një matematikë të thjeshtë, për 1000 streams, një artist fiton afërsisht nga $4,37 – $8,4. Nisur nga kjo, Spotify është një nga platformat që paguan më pak, por është shumë herë më mirë se YouTube, i cili ka politikat më të këqija për pagesën e artistëve. Për një klikim, YouTube jep $0,00069. Sidoqoftë, të dhënat mund të jenë fitimprurëse në rast se artistët zotërojnë të drejtat e plota të këngëve. Spotify u jep 70% të të ardhurave personave që kanë të drejtën e këngës./lapsi.al

Temat e fundit