Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Alban
« ne: 26-01-2023, 00:35:22 »

Varet se si e sheh partneri/partnerja.
Postuar nga: Vulva
« ne: 19-10-2020, 13:55:05 »

Ne qofte se vetem i sheh atehere jo. Ne qofte se dhe masturbohesh duke i pare atehere po.
Postuar nga: 12:51
« ne: 11-06-2020, 23:43:10 »

 

Përkundër asaj që mund të keni dëgjuar, pavarësisht nëse keni partner apo jeni beqar, shikimi i filmave me “pullë të kuqe” nuk është i gabuar. Të shohësh filma “për të rritur” shpesh nuk konsiderohet si tradhti. Seksologët thonë se të kesh si praktikë këta filma kur je vetëm thjesht mund të tregojë që një person ka një marrëdhënie intime të shëndetshme me veten e tij. Pse disa ndjehen sikur kjo është tradhti?

“Një partner që sheh filma të tillë mund ta ndiejë si tradhti për shumë arsye”, thotë Caitlin V duke renditur edhe arsyet.

“Ata po eksplorojnë seksin pa ty. Ata bëjnë seks me veten në vendin tuaj. Ata po fantazojnë duke bërë seks me njerëz të tjerë. Këta filma shfaqin aktet seksuale që ti dhe partneri juaj nuk i keni bërë kurrë. Ata po fshehin zakonet e tyre nga ju” – janë disa nga arsyet që përmenden./lapsi