×

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1653 · 35750

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#125 ne: 18-02-2011, 19:27:54
je jeta ime :)

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#126 ne: 18-02-2011, 19:53:15
shtyhu pak te futet dhe kjo tjetra ne zemren time.. :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#127 ne: 18-02-2011, 20:11:08
:(

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#128 ne: 18-02-2011, 20:27:03
 :engjell:

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#129 ne: 19-02-2011, 22:06:29

 • Postime: 2568
vullkani
#130 ne: 20-02-2011, 00:08:48
SE SHPEJTI........

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#131 ne: 20-02-2011, 00:19:59
ti mshikon un tshikoj ok kur do prekemi se vdiq.. :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#132 ne: 20-02-2011, 20:42:40

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#133 ne: 20-02-2011, 23:17:35
te dua o loqki jem :)

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#134 ne: 21-02-2011, 12:03:55
kiss me throw the rain.

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#135 ne: 21-02-2011, 12:59:14
une dhe pa ty u knaqa mbreme.. :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#136 ne: 21-02-2011, 15:14:10

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#137 ne: 21-02-2011, 20:32:11
ti futa duart ne prize po u vonove :)

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#138 ne: 22-02-2011, 22:07:06

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#139 ne: 23-02-2011, 12:35:06
shume keq qe sjemi afer :P

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#140 ne: 23-02-2011, 12:46:33

Baby I'm waiting you :D ...

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#141 ne: 23-02-2011, 14:39:00
kur do te vish zemer prap:)

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#142 ne: 23-02-2011, 15:12:03
Call me

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#143 ne: 23-02-2011, 15:31:49
alooo mdegjon :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#144 ne: 23-02-2011, 22:41:55

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#145 ne: 23-02-2011, 23:49:33
t'kam shpirt :)

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#146 ne: 24-02-2011, 01:37:56
flej flej

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#147 ne: 24-02-2011, 10:22:23
bebi im i vockel, miss you right now :(

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#148 ne: 24-02-2011, 10:48:49
Sonte gonna be a good night

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#149 ne: 24-02-2011, 11:17:05
miss u
 

Çfarë i ndodh trupit tuaj nëse nuk hani pas stërvitjes

Nisur nga InfoZRubrika Fitness

Postimi i fundit 04-06-2020, 07:47:14
nga InfoZ
Çfarë pëlqejnë gratë te një burrë?

Nisur nga InfoZRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 26-05-2020, 12:29:47
nga InfoZ
Cfare duhet te dini para se te investoni?

Nisur nga albinalbanRubrika Leku

Postimi i fundit 15-05-2020, 10:57:46
nga erlehta
Kush dhe cfare jane Jexhuxh - Maxhuxhet?

Nisur nga M A XRubrika Libraria Islame

Postimi i fundit 07-05-2020, 13:59:31
nga M A X
Çfarë është sëmundja ‘Kawasaki’ dhe si lidhet me COVID-19

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 12-05-2020, 08:56:22
nga M A X