×

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

Çfarë do ti thonit përsonit që doni ne këto momente?!

· 1653 · 35774

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#75 ne: 03-02-2011, 22:52:17

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#76 ne: 03-02-2011, 23:04:44
te kam then mos pi kur sta duron.. :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#77 ne: 03-02-2011, 23:13:57
Love me without fear..trust me without questioning..need me without demanding..want me without restrictions..accep t me without change..desire me without inhibitions.

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#78 ne: 03-02-2011, 23:22:17
ç'ishin ato zhgaravina te sms qe me kishe derguar se me trullose fare.. :D

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#79 ne: 04-02-2011, 00:46:08
te raft pika  :D

 • Postime: 3250
 • Gjinia: Mashkull
Gjumashi
#80 ne: 04-02-2011, 01:00:23
o justA, i rensh ti ne qaf ati :P

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#81 ne: 07-02-2011, 14:44:40
..unbreakable..

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#82 ne: 07-02-2011, 14:54:46
a lovju me gjithe corape... :D

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#83 ne: 08-02-2011, 13:23:05
wait me baby!

 • Postime: 4261
Charlie
#84 ne: 09-02-2011, 12:35:52
Me zgjate veshet me keto pritje :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#85 ne: 09-02-2011, 13:13:43

 • Postime: 165
 • Gjinia: Femer
shkodrane
#86 ne: 09-02-2011, 15:46:12
c fare do me dhurosh per shen valentino :P

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#87 ne: 09-02-2011, 16:06:55

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#88 ne: 09-02-2011, 17:04:13

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#89 ne: 10-02-2011, 08:56:08
JOIN ME :D

 • Postime: 12348
 • Gjinia: Femer
Shej
#90 ne: 10-02-2011, 16:34:45
miss u ...

 • Postime: 2869
 • Gjinia: Femer
+ERELA+
#91 ne: 11-02-2011, 08:28:33
me too :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#92 ne: 11-02-2011, 10:16:44
Mirmengjesiii!!!! :)

 • Postime: 12234
Lefter
#93 ne: 11-02-2011, 16:07:16
Me thuaj Dremke cfare ti them ,he cfare ti them? :D

 • Postime: 12151
 • Gjinia: Femer
dreamm
#94 ne: 11-02-2011, 17:21:41
Me thuaj Dremke cfare ti them ,he cfare ti them? :D

Love U !!! ;) ;)

Si te duket si shprehje? :D hmmmmm:

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#95 ne: 11-02-2011, 17:32:56
e di vet ajo:)

 • Postime: 359
 • Gjinia: Femer
JustA
#96 ne: 11-02-2011, 18:03:42
o justA, i rensh ti ne qaf ati :P


ahah mjer ai LOL

 • Postime: 366
 • Gjinia: Mashkull
*Niku*
#97 ne: 11-02-2011, 21:15:04
te dua  :D

 • Postime: 3550
 • Gjinia: Mashkull
Nore
#98 ne: 12-02-2011, 22:09:40
bohu gati se kemi nate te gjate sot... :D

 • Postime: 18285
 • Gjinia: Femer
ßåßy ღ
#99 ne: 14-02-2011, 08:39:10
 

Çfarë i ndodh trupit tuaj nëse nuk hani pas stërvitjes

Nisur nga InfoZRubrika Fitness

Postimi i fundit 04-06-2020, 07:47:14
nga InfoZ
Çfarë pëlqejnë gratë te një burrë?

Nisur nga InfoZRubrika Ndjenja

Postimi i fundit 26-05-2020, 12:29:47
nga InfoZ
Cfare duhet te dini para se te investoni?

Nisur nga albinalbanRubrika Leku

Postimi i fundit 15-05-2020, 10:57:46
nga erlehta
Kush dhe cfare jane Jexhuxh - Maxhuxhet?

Nisur nga M A XRubrika Libraria Islame

Postimi i fundit 07-05-2020, 13:59:31
nga M A X
Çfarë është sëmundja ‘Kawasaki’ dhe si lidhet me COVID-19

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 12-05-2020, 08:56:22
nga M A X